reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jej... Móżdżyłam, móżdżyłam i wymóżdżylam co to znaczy kp :D
Ja mam niestety rozstępy od czasu dojrzewania, jak mi cyce zaczęły rosnąć, wiec mnie juz rozstępy nie zaskoczą. :)
ja też miałam takie rozstępy i myślałam, że gorzej być nie może, a jednak.. Lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że mam tendencje i kremy nie pomogą i tak jestem teraz caluska w tygrysich paskach :) nawet takie i szerokości 1cm, ale było warto, chociaż lubiłam trochę dekoltu pokazać :)

reklama
Mój 27dc, walczę z sobą żeby nie zrobić testu! Cykle mam 31/32 dniowe, pewnie gdybym miała jakikolwiek objaw to bym zrobiła, ale cicho z objawami, poza tym musiałby być to złoty strzał, liczba przytulanek w tym mcu - 2, ale przecież jedna wystarcza :p
Wymarzonego dnia kobiet!!

Mój 27dc, walczę z sobą żeby nie zrobić testu! Cykle mam 31/32 dniowe, pewnie gdybym miała jakikolwiek objaw to bym zrobiła, ale cicho z objawami, poza tym musiałby być to złoty strzał, liczba przytulanek w tym mcu - 2, ale przecież jedna wystarcza :p

A wiesz kiedy była owu?:)

Jeszcze chwila i zrobisz test a dwoma kreskami proszę się pochwalić ;)
A wiesz ile miałam przytulanek które dały życie mojemu bąblowi?
2 słownie dwie gdzie podczas pierwszej dostałam od męża żołnierzy wątpliwej świeżości bo po dwumiesięcznej przerwie a drugi raz po 3 godzinach to też jakby mało wartościowy teoretycznie był ten towar ;) wprost nieprawdopodobne, może to górskie powietrze tak zadziałało ;):D więc głowa do góry szanse są :) a objawy ja dopiero pod koniec 6 tc się zaczęłam zastanawiać co jest ze mną nie tak bo objawów wcześniej brak :) i dopiero załapałam że może ciąża :);) bystrzacha siedziała na staraczkach i zdziwiona że może być w ciąży ;)

Aaa kochane uprzejmie donoszę iż czuję się lepiej :) co prawda gardło dalej boli ale już inaczej niż wczoraj, muszę je nawilżac a takie ogólne osłabienie i podwyższona temperatura zniknęły :) już nawet nie mam tak spuchnietej twarzy i szyi jak wczoraj więc jestem na dobrej drodze ku pełni sił ;) jednak babcine sposoby są czasami skuteczne

Ruda chodziło mi o to że w środę masz wizytę a potem po świętach. Ja miałam tydzień temu a następnie dopiero 7. 04

Ja mam 70 E po pierwszej ciąży mi taki został jeden większy. Teraz mam nadzieję że nie urosna kolejnego rozmiaru ;-)

reklama
ja też miałam takie rozstępy i myślałam, że gorzej być nie może, a jednak.. Lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że mam tendencje i kremy nie pomogą i tak jestem teraz caluska w tygrysich paskach :) nawet takie i szerokości 1cm, ale było warto, chociaż lubiłam trochę dekoltu pokazać :)
Aha :):) czyli moze byc gorzej... No trudno ;)

Do góry