EM Ka
Fanka BB :)
Dokładnie tak, choć ja bym tez nie wiedziała
Ze mam sie upominać o cokolwiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To lec na ta bete w piatek, jak nic nie wyjdzie to najwyzej jeszcze w poniedzialek powtorz.Lekarz powiedział, że mam nie brać tak długo, i odstawić w piątek... kurczę, jak znam siebie, to pewnie polece w piątek i zrobię tą chole*** bete :/
Ja to zawsze czytam w internecie zanim pojde na jakis zabieg, zeby mnie niczym nie zaskoczyliDokładnie tak, choć ja bym tez nie wiedziała
Wiadomo ze trzeba ja robic. Ale moja psychika tego jakos przetrawic nie moze i panicznie sie boje.O miałam przed porodem mało fajne ale dzieki temu mniejszy stres przy porodziepewnie powtórzę jak bede musiała
![]()
Ja w ciazy jeszcze nie jestem, ale jak bede to na bank w Bytomiu na 5ce, bo jestem strasznie zadowolona z opieki w tym szpitalu i tam podobno najgorsze przypadki przywoza z ktorymi w innych szpitalach sobie nie radza. No i ufam chyba tylko w sumie swojemu lekarzowi, wiec ja to na 100% tam chce rodzic.Straw nie , chyba potem pójdę do poprzedniego lekarza ordynatora z siemianowic kilka razy i bede tam rodzic , trochę bardziej ludzkie warunki sa tam w sensie byłam np na sali 2ce a to zdecydowanie lepsze niz 5 osób na sali jak w Bytomiu ... Ale pewnie bede chodzić tez do Tomanka bo ma mega dobry sprzęt