reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dokładnie tak, choć ja bym tez nie wiedziała
Ze mam sie upominać o cokolwiek.
Ja to zawsze czytam w internecie zanim pojde na jakis zabieg, zeby mnie niczym nie zaskoczyli:D
Stwierdzam ze najgorsze co mnie spotkalo to lewatywa, masakra, do tej pory nie moge sie z tym pogodzic bo to takie upokarzajace bylo.
Pielegniarki mile, wszystko ok, tylko sam fakt co to jest lewatywa...

Straw nie , chyba potem pójdę do poprzedniego lekarza ordynatora z siemianowic kilka razy i bede tam rodzic , trochę bardziej ludzkie warunki sa tam w sensie byłam np na sali 2ce a to zdecydowanie lepsze niz 5 osób na sali jak w Bytomiu ... Ale pewnie bede chodzić tez do Tomanka bo ma mega dobry sprzęt

Straw nie , chyba potem pójdę do poprzedniego lekarza ordynatora z siemianowic kilka razy i bede tam rodzic , trochę bardziej ludzkie warunki sa tam w sensie byłam np na sali 2ce a to zdecydowanie lepsze niz 5 osób na sali jak w Bytomiu ... Ale pewnie bede chodzić tez do Tomanka bo ma mega dobry sprzęt
Ja w ciazy jeszcze nie jestem, ale jak bede to na bank w Bytomiu na 5ce, bo jestem strasznie zadowolona z opieki w tym szpitalu i tam podobno najgorsze przypadki przywoza z ktorymi w innych szpitalach sobie nie radza. No i ufam chyba tylko w sumie swojemu lekarzowi, wiec ja to na 100% tam chce rodzic.

No ten ordynator tez wiele
Lat tam pracował wiec bardzo możliwe jesu to co mówisz :) na szczęście w siemianowicach tez bardzo fajnie wszystko sie odbywało wiec :) a potem po porodzie jednak 2ka to ogromny komfort . Teraz taka znajoma ma rodzic na lubinowej w Katowicach prywatnie pytam jej czy sie nie boi ze jak cos nedzie z dzieckiem to i tak wywiozą
Go do innego szpitala to usłyszałam ze nic dziecku nie bedzie no jesu zdrowe załamka na całej linii...

reklama
Do góry