reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie z pracą nie ma szans ...umowa kończy się w dniu kiedy kobieta którą zastępuję ma dostarczyć kolejne L4, nawet jak dostarczy to oni nie mają obowiązku mi przedłużyć ... ja nawet miesiąca nie przepracowałam

reklama
Hej.
U mnie pogrom. Synuś chory, mnie zaraził... @ nadal brak i żadnych objawów żeby miała nadejść.
Katuje się dalej ćwiczeniami i cóż...Byle do wiosny.

Aaaa - ja mieszkam we wsi pod Sucha Beskidzka :)

Mania a skad dokladnie? Ja tez z Opolskiego. 40 km od Opola

Czarna a gdzie laski cie widza?
Co ty za watek jeszcze odwiedzasz? Zdradzasz mnie?

Staraczki się u nas na grupie wykruszyły.... Nie mam z kim gadać o objawach i moich urojeniach, a was nie chce zanudzać:D
Tylko Pati na priv molestuje, ale ile można:))

Nessi - ja też zrezygnowałam z pracy dla dobra dziecka. Trafiłam na patologie ciąży z krwotokiem tydzień przed podpisaniem drugiej umowy... Lekarz powiedział że nie powinnam dla dobra dziecka na razie pracować. Więc nie wróciłam a oni nie przedłużyli mi umowy:)) I jestem bezrobotna ale ze zdrowym i radosnym dzieckiem:)
Co najfajniejsze moje kochane ludki z pracy dalej o mnie pytają i teraz chcą ściągnąc.... ale się nie daje:p Jeszcze za wcześnie:)

reklama
Do góry