Roxii
Mamusia 2013 :)
aniolkowa ja też czekam niecierpliwie na Twoją wizytę, bardzo jestem ciekawa co Wam powiedzą i zaproponują. Środa już niedługo
basik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za bierzacy cykl, oby był owocny ;-)
Tiluchna a no sprawiedliwości na tym świecie nie ma i jak już od dawna o tym wiem. Widzisz jedni zabijają swoje dzieci, usuwają ciążę, a inni starają się latami, tysiące badań, leków, procedur i doczekać się nie mogą:-( Strasznie tu przykre, ale niestety tak jest i my wieloletnie staraczki musimy się z tym pogodzić, walczyć i wierzyć w to ze kiedyś te starania, ból i ciepienia zostaną wynagrodzone. Fakt że cierpi na tym związek, psychika siada, ale myślę ze warto i bo bez walki nie ma zwycięstwa i domyślam się ze jeden uśmiech maleństwa wynagrodzi nam te wszystkie cierpienia
Agitatka a no jak widzac na moim suwaczku już jest trójeczka z przodu:-) Ostatnia prosta, jak ten czas leci......

basik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za bierzacy cykl, oby był owocny ;-)
Tiluchna a no sprawiedliwości na tym świecie nie ma i jak już od dawna o tym wiem. Widzisz jedni zabijają swoje dzieci, usuwają ciążę, a inni starają się latami, tysiące badań, leków, procedur i doczekać się nie mogą:-( Strasznie tu przykre, ale niestety tak jest i my wieloletnie staraczki musimy się z tym pogodzić, walczyć i wierzyć w to ze kiedyś te starania, ból i ciepienia zostaną wynagrodzone. Fakt że cierpi na tym związek, psychika siada, ale myślę ze warto i bo bez walki nie ma zwycięstwa i domyślam się ze jeden uśmiech maleństwa wynagrodzi nam te wszystkie cierpienia

Agitatka a no jak widzac na moim suwaczku już jest trójeczka z przodu:-) Ostatnia prosta, jak ten czas leci......

ja po stymulacjach tak nie miałam, u mnie wszystko wracało do normy nawet po nieudanym ivf, no ale nietety czasem tak jest że stymulacja rozpiernicza cykl.. Koniecznie powiedz o tym lekarzowi, zobaczymy co ci powie.Pocieszyć cie mogę tylko tym że jak będą znów cie stymulować do IUI czy do IVF to bedzie to sztuczny cykl i nie dostaniesz miesiączki za szybko, lekami wszystko da się ustawić, także to ze teraz faza lutealna ci się skróciła nie będzie miało na to wpływu. Chyba ze będą IUI robic na naturalnym cyklu, ale w takim wypadku pewnie będziesz miała na cyklu stymulowanym
Wiadomo bałam się tak samo jak Ty że coś może jeszcze się stać. Właśnie tak do 12-13 tc najbardziej się stresowałam, ale jak już na usg okazało się że jest wszystko ok to byłam spokojniejsza