reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
basik bidulko, współczuję że tak bardzo te mdłości Cię męczą, mam nadzieję że niedługo Ci przejdzie i poczujesz się znacznie lepiej:tak: trzymaj się tam i w miare możliwości dawaj znać;-)
Agitatka kurcze lipa że ten refluks nie minął, ale dobrze że wiesz co mu jest i masz na to leki które działają, to połowa sukcesu:tak: teraz trzeba czekać aż ta dolegliwość całkiem ustąpi, a tym czasem podawaj leki i będzie OK.
No dentyści mają niezłą robotę, ja ostatnio w Pl ściągałam kamień trwało to dosłownie parę minut i zapłaciłam 100 zł:szok: no ale z drugiej strony, ja tam nie chciałabym komuś w zębach grzebać, jeszcze zależy jak ktoś ma w miarę zadbane to ok, ale ludzie są różni, ja na niektórych patrzeć nie mogę jak się uśmiechają bo mnie odrzuca, a co dopiero tam grzebać...:baffled: Także kasa dobra, ale robota mało przyjemna...;-)

Moje drogie z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę wam dużo zdrówka, radości. Mamusiom i dzieciaczkom dużo zdrówka, ciężarówkom spokojnych miesięcy w oczekiwaniu na potomstwo, a staraczkom siły i wytrwałości w dążeniu do celu. Niech ten Nowy 2014 rok przyniesie wam nowe życie!!! Wszystkiego najlepszego, moc prezentów i spędzenia tego wyjątkowego czasu w spokoju w gronie bliskich wam osób!!!!!

Wszystkim Wam dziewczyny życzę spokojnych i radosnych Świąt-nowym mamusiom radości z pierwszych świąt z dzieciatkiem, ciężarówkom spokoju i relaksu a staraczkom, żeby następne święta były z maluszkiem!

Czesc Dziewczynki

szczesliwego_nowego_roku_2014_1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry