reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
kara no to życzę ci, zeby te urodziny były wyjątkowe i test wyszedł pozytywny. Ja mam w piątek, ale nie liczę na aż taki prezent, bo brzuch mnie boli i @idzie :-(

Basik przyszły ci juz mdłości?

dziewczyny ja jeszcze bede miesiac bez Neta:-( jak mnie ten cały system wkurza, nic sie nie da zrobić. Walczę z wiatrakami ehhh.... Czasem podczytuje, zeby być na bierzaco, ale pisac z tel mi sie nie zawsze chce.
Pozdrawiam was wszystkie

kara ja rowniez trzymam kciuki!!!!

u mnie dzis 38dc tam mi sie cykl wydluzyl i wlasnie brzuch pobolewa na @, w koncu bo wrescie bede mogla zaczac 2014.

aniolkowa z gory zycze wszystkiego najlepszego ci!!!!

kara: testowac bede w poniedzialek 20go chociaz z kalendarzyka wynika ze okres powinnam miec 22go. Trzymam kciukasy!

W ogole dziwne to wszystko, czyzby clomid spowodowal ze owulacja byla wczesniej? w 13dc mialam usg I duze pechole, tego dnia tez robilam test ovu I wyszedl pozytywny. Dnia nastepnego (14dc) test ovu byl juz negatywny, czyli moge przypuszczac ze owulacja byla w 13 dc? czy ja to dobrze rozumie?

no to trzymamy kciuki :) ból piersi jeszcze niczego nie przesądza... jak byłam w ciąży z moja córą to myślałam, że dostanę mega okres... bolało mnie podbrzusze jak przed @, wyskoczyły mi pryszcze... ale @ jeszcze długo u mnie nie zawitała :)

mar-chew: jak to mowia, 'nadzieja umiera ostatnia' :) ale juz mi sie wydaje ze podwiadomie wmawiam sobie objawy chociaz tego nie che, bo jakies bole jajnikow czy podbrzusza odczuwalam I mega spiaca chodze... ehh masakra jakas, Tak to jest jak czlowiek bardzo chce...

dziewczyny chcialam wam pokazac moj prezent urodzinowy

DSC01018.jpg

Załączniki

• DSC01018.jpg
    DSC01018.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry