reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
hej dziewczyny a mozecie mi powiedziec troche wiecej o tych objawach a raczej ich braku... chyba sama sie podobnie czuje... tzn czuje ze sie udalo w tym cyklu ale jakis typowych objawow nie mam... oprocz bolacych piersi I zmian nastroju... jeszcze 3 dni do testowania...

Aniołkowa ja nie miałam żadnych obiawów na początku... naprawdę nic... przez całą ciążę wymiotowałam może dwa razy... tak że bez objawów też się da... a ja myślę że ci jeszcze przyjdą :-)

loczkis co u ciebie? jak się wam żyje? jak praca i co ze staraniami?

Patti86 musisz uzbroić się w cierpliwosc. Ja mogę ci powiedzięc jakie ja miałam na samiutkim poczatku. Perfumy mojego M. śmierdzialy dla mnie choć sama mu je kupiłam, było mi ciepło byłam ciągle zmęczona później to się nasilalo. I głód odrazu po obudzeniu choć śniadanie zazwyczaj jadlam parę godzin później w pracy. A i zapomniala ja miałam jeszcze 3 dni przed spodziewana @ plamienie implantacyjne.

Ostatnia edycja:
abed przepraszam, ze ostatnio nie odpowiedzialam ale mam strasznie duzo na glowie ostatnio :-( u nas wszystko ok, oboje mamy prace, ja juz od kwietnia bede miala normalna umowe, skoncze wreszcie swoje szkolenie. zyje nam sie dobrze, tylko troche w rozjazdach, ale w Polsce nas dzieli tylko 100 km, wiec nie jest zle ;-) co do staran, to powiem ci szczerze, ze jeszcze nie wiem. na razie mam duzo stresow w pracy, i na pewno do konca kwietnia nie damy rady. moj M. mnie ostatnio zaskoczyl, bo powiedzial ze myslal o tym, zeby adoptowac maluszka. powiedzial, ze najpierw zrobimy sobie swojego, a potem drugiego mozemy adoptowac, wzruszylam sie normalnie, bo ostatnio temat dziecka nie byl wogole poruszany. tak wiec mysle, ze od maja zaczniemy sie znowu starac :-D

loczkis dobrze rozumiem że nie masz czasu na odpisywanie, ja tez odkąd poszłam do pracy, ciężko mi znaleźć czas, zwłaszcza że mały ciągle choruje... najważniejsze że macie pracę i jesteście zadowoleni :-) my w sumie też jesteśmy zadowoleni że wróciliśmy, wiadomo nie wszytko jest jak byśmy chcieli ale jet ok :-) ta odległość u was nie fajna, ale to tymczasowo jak rozumiem ? zaglądaj do nas czasami chętnie usłyszymy co u was :-)

reklama
Hejka dziewczyny pewnie mnie nie pamietacie bo wieki temu tu zagladalam ale te "starsze forumowiczki" powinny mnie kojarzyc.

Weszlam na forum bo dotarly do mnie cudne wiadomosci - Aniolkowa mama nie moge uwierzyc ze dostalas taki cudowny prezent i ze nareszcie przyszla twoja kolej - a dopiero w czwartek bylam w odwiedzinach u naszej Roxi i Viki i gadalysmy o tym co na forum i wspominalysmy ciebie bo mowilysmy ze w koncu na Roxi przyszla kolej, i ja tez zaskoczylam, ze predzej czy pozniej kazdemy sie udaje i ze teraz twoja kolej tez powinna juz nadejsc a dzien pozniej Roxi mi pisze ze jestes w ciazy - tak bardzo sie ucieszylam ze az mi lezki polecialy. Bardzo gratuluje i trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Trzymajcie sie cieplutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry