kara ciesze sie, że dobrze sie czujesz. Wstawisz suwaczek? Oj święta Bożego narodzenia bedą pełne przygotowań tym razem na przyjście maluszka. Widzisz ten chłopiec co ci sie śnił to moze właśnie synuś? Myśl cały czas o nim i czas szybciej zleci.
mama a ty jak samopoczucie? Kiedy kolejny scan? Ale ci zasuwa ten suwaczek. Mam pytanie- jak u ciebie wygladała pierwsza wizyta w tej chińskiej klinice? Umawialysmy sie telefonicznie, czy jakbym tam poszła po poradę to płace za wizytę? Napisz mi proszę, bo chce sie skontaktować z nimi i porównać czy maja podobne podejście jak "moj" Chińczyk.
A w klinice jak to w klinice. Szybko. Dostaliśmy skierowanie na badania. Mnie pobrali 8 ampułek krwi a S. dwie. W sumie badają nas pod kontem genetycznym i chromosomowym a mnie jeszcze dodatkowo badają krew - czy nie jest zagęsta i jakieś tam inne czynniki, o których nie mam pojęcia. Wyniki bedą za 12 tyg i wtedy wizyta w klinice omawiająca. Znowu czekanie, czekanie i czekanie. Ja sie zestarzeje przez to czekanie....