reklama

Staraczki na Wyspach

Dzieki kochana, narazie dajemy rade ale boje się tego jak to bedzie jak polecimy do Polski tutaj jesteśmy z dala od tego wszystkiego i tak się tego nie odczówa, ale kiedy przylecimy do domu to może być gorzej... no i pogrzeb oczywiście nienalezy do najprzyjemniejszych rzeczy...:-(
Ehhh nic na to nie poradzimy stało i już, trzeba sobie to przetłumaczyć i zyć dalej:sorry2:
My lecimy z Edinburgha, bo tutaj mieszkamy a lot mamy o 16:30, a Ty kochana lecisz z Londynu? o której macie samolocik???

Roxii głęboko współczuję :-( *
My lecimy z London Luton,samolot mamy o 8.05 rano
3maj się kochana i bądź dzielna:(
Ja lecę się dalej pakować...odezwę się jutro,dobrze że będę miała w Pl net:)
Buziaki

reklama
Ja też mam neta w Polsce :) wiec bedzę tu zaglądac i od czasu do czasu cos pewnie napiszę :)
Dzieki dziweczynki za wsparcie :*
Trzymajcie sie i życzę udanych staranek, trzymam kciuki :)

Ja też mam neta w Polsce :) wiec bedzę tu zaglądac i od czasu do czasu cos pewnie napiszę :)
Dzieki dziweczynki za wsparcie :*
Trzymajcie sie i życzę udanych staranek, trzymam kciuki :)

Roxi trzymaj sie w tej Polsce i zagladaj tutaj jak tylko bedzie ci smutno napewno cie wesprzemy. No popatrz piszesz ze jestes z Edinburgha to tak jak ja:) Pozdrawiam i do nastepnego razu na forum.

Hej dziewczyny co sie nic nie odzywacie??? No jak tam staranka u was??? Pewnie leniu****ecie wiadomo weekend - trzeba odpoczac. Ja juz nie moge wysiedziec jeszcze 9 dni do @. Dzisiaj jak wstalam mialam jakis dziwny sluz taki bialy zadki I nawet sporo. ale czy to cos znaczy, ach chyba swiruje. Dajcie znac jak u was.

Hej dziewczynki co sie z wami dzieje??? Tak sie przytulacie czy co??? Ola co nic nie piszesz co sie u ciebie z cyklem??

Wiem, ze sie zaniedbalam z pisaniem ale mam zle przeczucia i przez to brak weny na pisanie, do konca tygodnia wszystko sie wyjasni wiec mam stresa. W tym tygodniu mam na popludnie wiec bede zagladac po pracy, ale dzieki ze pytasz :)

Wiem, ze sie zaniedbalam z pisaniem ale mam zle przeczucia i przez to brak weny na pisanie, do konca tygodnia wszystko sie wyjasni wiec mam stresa. W tym tygodniu mam na popludnie wiec bede zagladac po pracy, ale dzieki ze pytasz :)

No zaniedbalas i to strasznie!!!:blink: U mnie ta sama sytuacja w zasadzie co u ciebie tylko ze dopiero w niedziele sie wyjasni, ale niestety i ja nie mam pozytywnych przeczuc:-( No trzeba czekac nic nie poradzimy trzymaj sie i daj znac jak bedziesz cos wiedziec. A ja trzymam kciuki...

Witam:)
U mnie ok odpoczywam na urlopie,biegam po sklepach i robię zdjęcia:)
Od czasu do czasu tu zaglądam i was podczytuję także na pewnie nie zapomniałam o was:)
Teraz uciekam do męża buźka i dobranoc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry