Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Niestety pod domem mielismy nie mila niespodzianke:-( Wejscie do naszej uliczki byla zamkniete i policja pod domem
Juz myslalam ze cos sie stalo z naszym mieszkanie ale okazalo sie ze to u sasiadki.Niestety nic nie wiem a policja nic nie mowi.Powiedzieli tylko ze byl powazny wypadek i beda pilnowac mieszkanie przez kolejne 3 dni
U mnie wszystko dobrze,maly kopie na calego i daje znac o sobie z czego bardzo sie ciesze
Zaraz wracam do poprzednich stron i sprobuje was nadrobic chociaz ciezko bedzie.Obiecuje jednak ze teraz gdy jestem w domku bede do was zagladac czesto

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Nie mam pojęcia kochana jak to bedzie, ale myślę ze już nic nie bąda mi robić, pozostanie mi tylko czekanie i wiara w to ze sie udaA jeszcze Roxii jak juz bedzie po tej inseminacji to co pozniej - czekasz do terminu i testujesz czy jak??? Jeszcze pozniej beda robic jakies badania lub usg??
Ale pewnie jutro wszystko dokładnie mi powiedzą, o ile dojdzie do tej inseminacji, wciąż sie boję ze żołnierzyki M mogą być za słabe....
A no i dzis jednak musze wziąć ten zastrzyk, bo tetst owu nadal nie jest pozytywny
widocznie ze stresu itd. wszystko sie poopóźniało, moze to i lepiej będe pewna ze pęcherzyk peknie