reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Dziewczyny głowa do góry choć wiem ze nie jest łatwo...
Jestem z wami,3majcie się.

Kamila wróć jak dojdziesz do siebie...czekamy na Ciebie.
Raxii Ty także jak poukładasz sprawy w głowie,wracaj...

Miłego dnia wszystkim życzę.

Kamilko-Strasznie mi przykro.Przezylam to raz i nie wiem co bym zrobila gdyby historia sie powtorzyla.Trzymaj sie kochana i nie zalamuj.Wiem ze jest ci ciezko i nie ma nic co mogloby cie pocieszyc w tej chwili.

Weszłam dzis na bb tylko na chwile zeby zobaczyc co u Was a tu taka smutna wiadomość...:-(:-(:-( Kamilko naprawdę bardzo mi przykro, nie wiem co mam napisac ale jak przeczytalam ta wiadomosc to sie poryczałam...:-( Tak sie wszystkie cieszylysmy ze udalo Ci się i wszyscy wierzyliśmy ze tym razem będzie Ok a tu taka tragedia....:-( Bidulko kochana wiem ze nie ma słów które by Cie pocieszyły, ale trzymaj się jakos, jestesmy z Tobą. Tulam mocno.
[*]
[*]
[*]

Kurcze rok dopiero sie zaczął a tu same zle wieści, płakać sie chce......

Zuzia proszę Cię nie przejmoj sie tak moja sytuacją, mam wyzuty sumienia ze przezemnie tracisz wiarę i nadziję... Dziekuje Ci za troske i w ogóle, ale Wy jestescie w troszkę innej sytuacji i macie spore szanse na dzidzie, napewno Wam sie uda zobaczysz, nie załamuj sie jeszcze Ty prosze......
My mamy 1 lutego wizyte w klinice w Edim więc przedstawimy im nasza sytuacje, powiemy co sie stało może coś na to zaradzą, ale nie spodziewam sie zbyt wiele po tych lekarzach:sorry: Mam cichą nadzieje ze moze przyspiesza nam to in vitro ze wzgledu na okolicznosci ale nie sądze, co ich to obchodzi jest kolejka i tyle. No ale zobaczymy co nam powiedzą.
Reszcie dziewczyn bardzo dziekuje za slowa otuchy i za to ze jestescie ze mna w tych trudnych chliach.
DZIĘKUJE!!!

...cichutko...[*]

Cześć dziewczyny
Co u was kochane?

W końcu weekend:)

Pozdrawiam was wszystkie i wybaczcie ze nie odpiszę każdej z osobna ale zasypiam na laptopie także lecę pod prysznic i spać bo rano czeka mnie wielkie przemeblowywanie,muszę umyć okna,powiesić nowe zasłonki,firanki i ogólnie urządzić pokoje

Dobranoc

Witajcie

Co tam u was dziewczyny slychac.Strasznie cichutko sie tu zrobilo ostatnio.Ja wczoraj bylam na usg i jak sie spodziewalam wszystko jest w porzadku.Pani potwierdzila ze bedzie chlopak i nawet pokazala ogonek:-D Troszke sie wyczekalismy z mezem ale warto bylo.Alex wazy juz ponad pol kilo wiec calkiem spory jest.Oczywiscie nadal byl uparty i musialam go meczyc aby zmienil pozycje do mierzenia,jednak nie narzekalam bo dzieki temu moglam skorzystac z toalety:-p Mezus wczoraj poszalal na imprezie z pracy i nadal odsypia.Ciekawe jak tam jego glowka bo kaca ma napewno:-D:-p Ja nadal nie jestem zdecydowana co do imprezy urodzinowej dla Dominika i dylemat pozostaje:-( Wpadne do was pozniej jak znajde czas bo wiadomo weekend to trzeba wykorzystac troche obecnosc meza:-D:tak:

Wysylam wam troche fluidkow wiec lapcie szybko :tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry