Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam cichą nadzieje ze moze przyspiesza nam to in vitro ze wzgledu na okolicznosci ale nie sądze, co ich to obchodzi jest kolejka i tyle. No ale zobaczymy co nam powiedzą.
Troszke sie wyczekalismy z mezem ale warto bylo.Alex wazy juz ponad pol kilo wiec calkiem spory jest.Oczywiscie nadal byl uparty i musialam go meczyc aby zmienil pozycje do mierzenia,jednak nie narzekalam bo dzieki temu moglam skorzystac z toalety
Mezus wczoraj poszalal na imprezie z pracy i nadal odsypia.Ciekawe jak tam jego glowka bo kaca ma napewno
Ja nadal nie jestem zdecydowana co do imprezy urodzinowej dla Dominika i dylemat pozostaje:-( Wpadne do was pozniej jak znajde czas bo wiadomo weekend to trzeba wykorzystac troche obecnosc meza

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~