reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na Wyspach

aniolkowa.mama ekspertem to ja nie jestem, ale te plamienia przed @ to może być niedomoga lutealna poczytaj sobie na ten temat w necie. Nie wiem czy to akurat to, ale wiem że objawia się właśnie takim plamieniam przed @. Albo być moze to sprawka tej torbieli, nie wiem nie znam się na tym zabardzo:sorry2: Wizyta u lekarza byłaby wskazana:tak:
Masz rację te kilka dni w porównaniu z tymi latami które czekałam to jest nic, ale tak to już jest że sama końcówka najbardziej się ciągnie:baffled: Oby przetrwać do czwartku potem pewnie już jakoś zleci-mam nadzieję...
A co u reszty???
Zuzia jak tam się czujesz kochana? miałaś zaglądać do nas:-p

reklama
Zuzia jak tam się czujesz kochana? miałaś zaglądać do nas:-p

Jestem jestem:) Och czytam to wszystko co piszecie i czuje dokladnie jak wy - ja mam 29 w tym roku i tez nie moge uwierzyc ze jeszcze nie jestem mama... wszystko doskonale rozumiem - no takie zycie.... mysle ze jedynym wyjsciem to chyba cieszyc sie tym co sie ma a reszta sama przyjdzie... nie wszystkie wiecie ze mam wlasnie ciezki okres za soba (po raz drugi mialam usuwany nowotwor) i mialam dolek niesamowity ale wlasnie dzisiaj mialam wizyte pierwsza po operacji i mam dobre wiesci - lekarz powiedzial ze z badan wychodzi ze tym razem wszystko usuneli z naprawde sporym marginesem i powinno byc juz dobrze:-) Poza tym wszystko pieknie sie goi i juz pomalu moge wracac do normalnosci:) Bardzo sie ciesze bo juz mialam dosyc tej niepewnosci i tej choroby... i tak sobie mysle czasem czy potrzeba zeby czlowiek tak sie o wszystko martwil bo przeciez i tak bedzie co ma byc i czasem nie mamy na to wplywu.... tak z doswiadczenia wiem ze nie jest to takie proste ale moze chociaz czasem warto zastosowac bo zycie jest takie krotkie i szkoda czasu... cieszmy sie tym co mamy z nadzieja ze bedziemy mialy wiecej - a dzieciatko przyjdzie musimy wierzyc chociaz czasem nie latwo... buziaki dla wszystkich

aniolkowa.mama ekspertem to ja nie jestem, ale te plamienia przed @ to może być niedomoga lutealna poczytaj sobie na ten temat w necie. Nie wiem czy to akurat to, ale wiem że objawia się właśnie takim plamieniam przed @. Albo być moze to sprawka tej torbieli, nie wiem nie znam się na tym zabardzo:sorry2: Wizyta u lekarza byłaby wskazana:tak:

Aniolkowa.mama mysle ze Roxii ma tutaj racje - wizyta u lekarza wskazana. Wogole Roxi to tutaj jak ekspertka:-D Ja podobnie mialam takie plamienia przed @ tylko takie brazowe bardziej - tez wlasnie podejrzewalam niedomoge lutealna - najlepiej sprawdzic badajac krew na progesteron mniej wiecej w 7 dni po owulacji - ja bylam opowiedzialam o tym GP i mnie skierowala na takie badanie - u mnie akurat progesteron byl w normie a plamienia ustaly po paru miesiacach...

W tym tygodniu wypadają moje 31 urodziny
mi tez 9 dni stuknie 31...

No ja widze ze w najblizszym czasie mamy dwie solenizantki:-) Dziewczyny najbardziej na swiecie zycze Wam spelnienia tego najwiekszego marzenia jakim jest dzieciatko - zycze Wam zebyscie nie musialy juz dlugo czekac a pojawienie sie go zeby wnioslo w wasze zycie tyle radosci ile szalenstwa i niespodzianek:-) Wszystkiego wszystkiego najlepszego:tak:

Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

Tygrysek-M już zagłosowałam:tak:
Zuzia no w końcu się odezwałaś!!!:-) Jejku widzę że masz dobre wieści to wspaniale, kochana nawet nie wiesz jak sie cieszę że wyniki wporządku i ze już wracasz do zdrówka:-D Normalnie kamień spadł mi z serca, tak bardzo się ciesze:-)
Masz racje trzeba starać się cieszyć z tego co sie ma, a reszta sama przyjdze:tak: Ja Tobie życzę żeby to o czy tak marzysz przyszło do Ciebie barrrrdzo szybciutko;-)
Magdalena Markiewicz, aniolkowa.mama ja przyłączam się do życzeń Zuzi, życzę oczywiscie spełnienia tego najważniejszego marzenia, duzo drówka i radości z życia!!!!!!:-)

Tygrysek-M głos oddany.

Dziekuje wam dziewczyny za życzenia. Oby szybko sie spelnilły.

U mnie @ nadal brak i bardzo prosiłam Tego u góry, żeby mi dziś nie przyszła, bo co by to była za ironia losu dostać taki prezent urodzinowy. Z tej okazji kupiłam test i coś mnie podkusiło, żeby zrobić. Oczywiście wyszedł negatywny, ale przynajmniej chwila nadziei była. No to czekamy dalej. Jutro wizyta u gp, zobaczymy co poradzi na tą torbiel.

Zuzia gratuluje pokonania choroby. Niestety człowiek docenia wiele spraw jak stanie w obliczu nieszczęścia. Ja kiedyś myślałam, ze co to za problem sprawić siebie dzidziusia, teraz wiem, ze w przyszłości docenię każdy dzień ze swoim dzieckiem.
Życzę ci jak najlepiej i niech twoje cierpienie zostanie wynagrodzenie.

reklama
Do góry