agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Roxii nie trać nadziei.Jutro masz betę a beta wszystko wyjaśni na 100 % także głowa do góry i daj znać jutro jaki wynik bety!3 mam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. To naprawdę wyczyn i poświęcenie dla mnie, bo ja śpioch niesamowity. On w ciężkim szoku. No ale potem wróciłam do łózia dospać
niestety u nas też krwawe walentynki
Życzę Wam udanych walentynek:-)

moze faktycznie test felerny, anolkowa ma racje skoro @ nie ma to ciąza jest napewno, a betkę robiłas????
cieszę że są dwie kreseczki:-)
Nie wiem co mam o tym mysleć
Myślicie ze żeczywiscie test owu moze wykryc ciaze???Kochana ja tez duzo czytalam ze testy owulacyjne zrobione na koniec cyklu gdy wychodza pozytywnie to potrafia pokazac ciaze... probuje cos znalezc na temat poziomu LH ktory wlasni wykrywaja testy owulacyjne i znalazlam na szybkiego tylko to ,,Jeśli komórka jajowa zostanie zapłodniona, powstała zygota podejmuje produkcję (hCG), która działając podobnie do LH, podtrzymuje życie ciałka żółtego. Poziom progesteronu w takiej sytuacji nie obniża się, a zatem nie dochodzi do krwawienia miesiączkowego i ciąża może być utrzyman,, - wiec prawdopodobnieSilene no juz mi ulżyłocieszę że są dwie kreseczki:-)
A ja przed chwilą zrobiłam pewien "myk". Kiedyś czytałam ze testu owu. wykrywają wczesną ciąze, no i miałam w domku takowe testy i jeden zrobiłam tak dla sprawdzenia. No i wyszły dwie kreski, ta druga blada, ale mocniejsza od tej na tescie ciazowymNie wiem co mam o tym mysleć
Myślicie ze żeczywiscie test owu moze wykryc ciaze???

..