Agitatka
Fanka BB :)
Osinka jak jestem w Anglii, to mam podobnie, jak Ty. Mój mi nie da nawet czegoś zobaczyć w sklepie, tylko zaczyna się wygłupiać. Tak dobrze mam tylko jak przyjeżdżam do Polski, wtedy odreagowuję. A rodzice mi na to pozwalają, bo wiedzą, że tam nie mam takich udogodnień.
To pakuj się i przylatuj, mimo brzydkiej pogody jest super, bo w swoim kraju...Ah...na refleksje mnie naszło...
To pakuj się i przylatuj, mimo brzydkiej pogody jest super, bo w swoim kraju...Ah...na refleksje mnie naszło...

z plynu mozgowego dopiero za 2 tygodnie beda wyniki ale powiedzial ze puki co jest czysty. Dal mi antybiotyki dwa rozne i mam brac na zmiane raz ten raz ten.... Ogolnie mam jakas infekcje ale nie jest w stanie powiedziec co to jest, jedyne co to siniaki mi po malu zchadza , dali mi w szpitalu dwie kroplowki z antybiotykami i jakies witaminy i cos jeszcze i skora mnie juz nie swedzi. Ogolnie powiedzial ze powinno pomuc i mam sie do niego zglosci na Out Patients w srode to zrobi znowu krew zobaczy czy inkecja sie poprawia a jak nie to bedzie dalej dociekal. Powiedzial ze moze to byc od srob w nodze ze sie zainfekowaly i mi na kosc przeszlo a to trudno wyleczyc ale te anytbiotyki powinny pomuc. w kazdym razie jestem pod obserwacja.