reklama

Staraczki na Wyspach

haha fajna emotka:-D:-D:-D
u mnie jednak przylazła:-( z samego rana, temperatura spadała codziennie od 3 dni o 0,1, 0,2 stopnia

Jedyne co dobre to to, że weszcie miałam normalny cykl po odstawieniu tabletek :-) , owulacja , skok po, i faza lutealna 15 dni :-)

kochana nie martw sie... ja tez zaczynam od nowa... od wtorku 6 cykl z clo... clo biore od pierwszego dnia @... moja faza lutealna to tez 15 dni... ty masz krotszy cykl wiec owulke powinnysmy miec ok. samego dnia :-):-) dokladnie 4 dni roznicy-jesli masz owulke w 10 dniu, bo tak mi wychodzi... mierz temp ja tez zaczne ale czekam az @ sobie pojdzie bo leje sie normalnie ze mnie :-):-):-D:-D

reklama
hej dziewczyny czy jest tu moze jakas staraczka z Londynu(okolic ealing-hanger lane)?ja takze staram sie o 3 dziecko miloby bylo poznac jakas nowa kumpelke do wspolnych rozmow kawki itd buzkiaki i pozdrowienia dla Was wszystkich:tak:;-):-):-D

kochana nie martw sie... ja tez zaczynam od nowa... od wtorku 6 cykl z clo... clo biore od pierwszego dnia @... moja faza lutealna to tez 15 dni... ty masz krotszy cykl wiec owulke powinnysmy miec ok. samego dnia :-):-) dokladnie 4 dni roznicy-jesli masz owulke w 10 dniu, bo tak mi wychodzi... mierz temp ja tez zaczne ale czekam az @ sobie pojdzie bo leje sie normalnie ze mnie :-):-):-D:-D

ze mnie też:-p:-D:-D
paskudnie sie dzisiaj czuje brzuch mnie boli cały dzien i w krzyzu łamie:szok:
dawno nie miałam normalnego okresu i juz zapomniałam jakie to uczucie:zawstydzona/y:
owulke miałam ostatnio 11dc tak wiec działamy już niedługo :-D:-D

hej dziewczyny czy jest tu moze jakas staraczka z Londynu(okolic ealing-hanger lane)?ja takze staram sie o 3 dziecko miloby bylo poznac jakas nowa kumpelke do wspolnych rozmow kawki itd buzkiaki i pozdrowienia dla Was wszystkich:tak:;-):-):-D

Witaj :-) hehe wlasnie ci odpisalam na staraczkach na kwiecien, ale tu tez to zrobie :-):-) hihi

Ja konkretnie z okolic Londynu to moze nie jestem (godzina pociagiem) ale jezdze czasem na zakupy ( w okresach wyprzedazy) :-) wiec jak zapraszasz to na kawe chetnie wpadne :tak:

rozmawialam wlasnie z moja przyjaciolka,powiedzial mi ze te uplawy wskazuja na to ze dzis zaczely mi sie dni plodne,mialy byc dopiero od jutra:-(czy to jeszcze mozliwe zeby byla dziewczynka:confused:,ile zyja meskie plemniki:confused:od razu te pierwsze dni plodne sa na chlopca:confused::confused:

rozmawialam wlasnie z moja przyjaciolka,powiedzial mi ze te uplawy wskazuja na to ze dzis zaczely mi sie dni plodne,mialy byc dopiero od jutra:-(czy to jeszcze mozliwe zeby byla dziewczynka:confused:,ile zyja meskie plemniki:confused:od razu te pierwsze dni plodne sa na chlopca:confused::confused:

kochana jeżeli dopiero ci sie zaczeły dni płodne dzisiaj to mozliwe ze pleminiki nie przetrwały, bo plemniki w śluzie niepłodnym raczej giną (ale nie zawsze),
owulacja przeważnie występuje dopiero po szczycie śluzu (czyli po ostatnim dniu sluzu płodnego)
pleminki mogą przetrwać nawet do 6 dni, podobno najlepiej sie przytulać 2 -3 dni przed owulka na dziewczynke ale to tez nie jest reguła, nie wiadomo jaki plemnik dogoni komóreczke.....
nie wiem czy cos zrozumiałas co tu popisałam bo troche chaotycznie :-p to napisałam, mam nadzieje ze chcociaz troszke ci pomoglam:-)

wydaje mi sie ze jak poprzytulacie sie w dniu tego pierwszego płodnego sluzu a potem już nie to jest małe prawdopodobieństwo, ja bym tak to zrobiła, ale nie chce cie namawiać zeby na mnie nie było jakby co;) sama musisz zdecydować:)

wydaje mi sie ze jak poprzytulacie sie w dniu tego pierwszego płodnego sluzu a potem już nie to jest małe prawdopodobieństwo, ja bym tak to zrobiła, ale nie chce cie namawiać zeby na mnie nie było jakby co;) sama musisz zdecydować:)

przytulalismy sie 11 dnia cyklu we wtorek,dzis jest 1 dzien sluzu,czyli mam szanse na dziewczynke?????:confused::confused::confused::confused::confused::confused: kochana nawet nie wiesz jak mnie podbudowalas,teraz przytulanka nie bedzie az do nastepnego cyklu;-)

reklama
przytulalismy sie 11 dnia cyklu we wtorek,dzis jest 1 dzien sluzu,czyli mam szanse na dziewczynke?????:confused::confused::confused::confused::confused::confused: kochana nawet nie wiesz jak mnie podbudowalas,teraz przytulanka nie bedzie az do nastepnego cyklu;-)

to dobrze bo czytałam na innym wątku że bardzo sie tym stresujesz:blink:

nie wiem czy mierzysz temperature ale moze warto by bylo, wtedy bedziesz wiedziec w miare dokładnie kiedy jest owulacja i moze jakos łatwiej ci bedzie:-)
pozdrawiam i trzymam kciuki za dziewczynke:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry