sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
no mnie to sie tez czasem wlosy jeza na glowie od tych ludzi
a juz wogole w tej przychodni w ktorej pracuje to osiwieje chyba kiedys
malolaty 17, 18 letnie jedno dziecko w wozku, drugie w brzuchu, nie wiem ale na prawde albo sa tacy glupi i nieuwazni, albo robia to specjalnie, bo przeciez antykoncepcja w uk jest za darmo!!!!
mamy taka parke ciagle po cos przychodza, dziewczyna 19 lat, chlopak 20 maja poltora roczne dziecko, niedawno przyszli i mowia czy moga miec test ciazowy zrobiony w przychodni bo nie maja kasy zeby kupic, nie bylo niestety mozliwosci no ale potwierdzilo sie ze dziewczyna jest znow w ciazy
albo inna kobieta, niedawno sie zarejestrowala w ciazy z 7 dzieckiemdzieci pod opieka socjalna i pod specjalnym nadzorem jako ze jest zagroznie przemocy domowej, facet nie raz kobite uderzyl, nawet w ciazy!!!! no masakra normalnie.
u nas tez sie zdarzaja takie sytuacje, ale tutaj to jest na pozadku dziennym normalnie, az sie wlos czasem jezy na glowie![]()
to jest wina rzadu... jakby im kasy nie dawali to wszyscy byli by ostrozniejsi... a tak gromadke dzieci kobieta ma i przewaznie kazde z innym
porazka... zal tylek sciska... glupota normalnie...
co kraj to obyczaj

, wczoraj cały dzień czułam że przyjdzie @ ale nie przyszła, wiec miałam dziś rano zatestować, ale rano temperatura mi spadła do 36,5 i stwierdziłam że na pewno przyjdzie, rano bolalo mnie w podbrzuszu potem troche kuło raz po jednej raz po drugiej stronie, chodze co chwila do łazienki bo czuje że jest sprawdzam i nic nie ma