ewka2412
Fanka BB :)
A ja za was trzymam kciuki dziewczynki
. Ja juz nie mam nadzieji czuje ze w i w tym cyklu nic z tego ,zreszta nawet niewiem czy mialam owulacje jedyne co to piersi mnie pobolewaja i sutki
, czasem zakluje podbrzusze wiec sie nie nastawiam i grzecznie czekam na @. Zazdroszcze wam pozytywnego nastawienia. Tak jak pisalam TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!! Bedzie dobrze
. Ja juz nie mam nadzieji czuje ze w i w tym cyklu nic z tego ,zreszta nawet niewiem czy mialam owulacje jedyne co to piersi mnie pobolewaja i sutki
, czasem zakluje podbrzusze wiec sie nie nastawiam i grzecznie czekam na @. Zazdroszcze wam pozytywnego nastawienia. Tak jak pisalam TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!! Bedzie dobrze
i nic to nie dawało , i zaczęłam nawet brać tabletki z wiesołka na poprawe śluzu bo stwierdziłam ze jest go za mało ....ale pewnego miesiąca pękło wszytsko we mnie i przestałam brać tab. mierzyć temp. nawet nie wiedziałam kiedy była owulacja a kochalismy sie wtedy kiedy chcieliśmy a nie w tedy kiedy były dni płodne i byłam swięcie przekonana ze nic z tego a ze mieszkam w UK nie mogłam iść do gina na monitoring cyklu ani sie przebadać ...test zrobiłam dzien przed urodzinami mojego męża pamiętam ten dzien w 28dc 19 marca i co II słabe krechy
za dwa dni powtórzyłam test i wyrażne II krechy , dzis jestem w 21t ciąży ...Także KOCHANE STARACZKI trzymam kciuki ;-):-)