reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
a jak bedziesz kupować test ciazowy to kup First Respons bo on podobno wykrywa nawet 6 dni przed spodziewanym okresem,

dokladnie... kup sobie test ciazowy First Respons... u 62% kobiet wykrywa ciaze 6 dni przed @, 78% 5 dni przed @, 87% 4 dni przed @, 98% 3 dni przed @ i 99% 2 dni przed okresem... on jest w takim rozowym albo czerwono bialym opakowaniu... w boots kosztuje £8,19... jest promocja... kup jeden drugi gratis.. abo za £10,49 tej samej firmy tylko ze w opakowaniu 2 testy i kolejne 2 gratis bo jest promocja tak jak pisalam wczesniej.... na ebay sa ale nie wiele tansze...

a tu co znów nie ma nikogo:-(??
gdzie sie wszystkie podziałyscie:confused2:?
czyżby wszystkie owulacje teraz miały:-p:-) i nie wychodzą z łóżeczek;-)

hihihi to jakas zbiorowa ta owulacja... :-):-):-D:-D:tak::tak: my tez mamy - mam nadzieje... oj a mowia ze owulka nie mozna sie zarazic a tutaj prosze nikogo nie ma bo wszystkie ostro sie staraja tylko my takie 2 sierotki co przed kompem siedza i sie zamartwiaja... :-D:-D

aha... no to juz 3 sierotki :-):-):-D:-D zawsze to lepsze niz samemu sie uzalac nad samym soba :tak::tak::tak:
ewka2412 jak tam po owulce?? mierzysz temp??
A wiesz w tym cyklu nie mierzylam nawet niewiem czy mialam owulacje. Bo tak:12,13,14 mialam ostre bole podbrzusza ,klucie jajnikow, sluz ale suwaczki i kalendarzyk wyznaczyly mi owu 17,18 no i zaczelam robic testy owulacyjne 15-ego i wiesz 15 mi jedynie wyszla druga kreska bardzo bardzo blada a pozniej juz nic:eek:. A 16 bylam na usg i mi powiedzieli ze niewiedza czy mialam owu ze ChYBA nie:no:. I ja juz sama niewiem co mam myslec moze w tym cyklu byla wczesniej owu:oo:. wogole zebym nie spojrzala na suwaczek to bym nie wiedziala w ktorym dniu cyklu jestem :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny , nierobiłam jeszcze tesu bo wciaz czekam, poradzcie mi prosze jak przekonac meszczyzne do dziecka???? nie wiem kompletnie jak go przekonac zebysmy sie starali ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry