Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak bedziesz kupować test ciazowy to kup First Respons bo on podobno wykrywa nawet 6 dni przed spodziewanym okresem,
a tu co znów nie ma nikogo:-(??
gdzie sie wszystkie podziałyscie?
czyżby wszystkie owulacje teraz miały:-) i nie wychodzą z łóżeczek;-)

my tez mamy - mam nadzieje... oj a mowia ze owulka nie mozna sie zarazic a tutaj prosze nikogo nie ma bo wszystkie ostro sie staraja tylko my takie 2 sierotki co przed kompem siedza i sie zamartwiaja... 

hihihi to jakas zbiorowa ta owulacja... :-):-)my tez mamy - mam nadzieje... oj a mowia ze owulka nie mozna sie zarazic a tutaj prosze nikogo nie ma bo wszystkie ostro sie staraja tylko my takie 2 sierotki co przed kompem siedza i sie zamartwiaja...
![]()

zawsze to lepsze niz samemu sie uzalac nad samym soba 

A wiesz w tym cyklu nie mierzylam nawet niewiem czy mialam owulacje. Bo tak:12,13,14 mialam ostre bole podbrzusza ,klucie jajnikow, sluz ale suwaczki i kalendarzyk wyznaczyly mi owu 17,18 no i zaczelam robic testy owulacyjne 15-ego i wiesz 15 mi jedynie wyszla druga kreska bardzo bardzo blada a pozniej juz nicaha... no to juz 3 sierotki :-):-)zawsze to lepsze niz samemu sie uzalac nad samym soba
![]()
ewka2412 jak tam po owulce?? mierzysz temp??
. A 16 bylam na usg i mi powiedzieli ze niewiedza czy mialam owu ze ChYBA nie
. I ja juz sama niewiem co mam myslec moze w tym cyklu byla wczesniej owu
. wogole zebym nie spojrzala na suwaczek to bym nie wiedziala w ktorym dniu cyklu jestem