to trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście :-):-)![]()
CZESC dostałam okres wiec w ciazy nie jestem. Mowi sie trsydno ale nareszcie moj brzuch wrocił do normalnej figurki...3mam kciuki za was.pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście :-):-)![]()
CZESC dostałam okres wiec w ciazy nie jestem. Mowi sie trsydno ale nareszcie moj brzuch wrocił do normalnej figurki...3mam kciuki za was.pozdrawiam
mellisa jak tam twoja tempka?? mam nadzieje ze ladnie rosnie...
nie wzrosła, na dole mam link do wykresu, cały czas mam niską, nie mam pojecia o co chodzi, wszystko wskazywało że owulacja bedzie ale nic z tego, musze czekać :-( w sumiem to nie wiem na co.....ale nic innego mi nie pozostaje,
:-)
. Dzis to juz totalnie nawet z lozka nie chce mi sie wstac. Czasem brzuch zakluje ale to na @, i mam wrazenie ze mam stan podgoraczkowy tak sie czuje , policzki mam rozpalone niewiem co sie dzieje
. Wiem jedno za 4 dni zawita@:-dupa......nie wzrosła, na dole mam link do wykresu, cały czas mam niską, nie mam pojecia o co chodzi, wszystko wskazywało że owulacja bedzie ale nic z tego, musze czekać :-( w sumiem to nie wiem na co.....ale nic innego mi nie pozostaje,
czytałam że po tabletkach czesto zdażają sie bezowulacyjne...
a u ciebie jak temperaturka?? mam nadzieje że nadal wysoko:-)
no nic dzis zrobie ten first response, mam do niego zaufanie wiec jesli wyjdzie negatyw bede raczej pewna ze @ przylezie, w sumie to nie bede rozpaczac bo troche sobie pofolgowalam w Pl i przydalaby by sie jakas szybka, intensywna dietka, a wiadomo ze w ciazy to nie bardzo.
no ale cuz zrobic