Tempki nie mierzylam i chyba narazie nie bede bo watpie czy ja sie nadaje do takiej regularnosci, ale jesli jeszcze przez kilka cykli sie nie uda to na pewno zaczne, ja mam takie harakterystyczne bole w srodku cyklu wiec mysle ze to owu wlasnie jest, ale zamowilam sobie na e bay zestaw 10 testow owu i 5 ciazowych w sumie z przesylka 4.38 £ wiec oki no i bede testowac w przyszlym cyklu

narazie czekam na @ i wiem na bank ze przyjdzie bo ufam tym dwom testom ktore zrobilam, ale juz jest ok pierwszy moment jest najgorszy jak sie test zrobi i jedna krecha, ale juz nie mysle o tym, nastawiam sie na kolejny cykl, ciekawie kiedy tesciki przyjda i czy sie sprawdza.
odnosnie dietki to ja sie w polsce troche zanidbalam bo tak ogolnie to chodze na basen, czasem silownia, staram sie tez z jedzeniem nie przesadzac, ale wiadomo jak jest, troche sie zagalopowalam

mam cherbatki z Polski taki program 15 dniowy, oczyszczajajcy i przyspieszjajacy spalanie tluszczu, a oprocz tego taka przyspieszajaca metabolizm i tak wlasnie chce z trzy tygodnie maks przycisnac pasa, ale nie za ostro, moze jeszcze jakies tabletki sobie kupie czy cos, zobaczymy
Sandrahaha a w ktorym miejscu w tesco ten blonnik znajde przy jakich produktach?? bo ja to nienawidze szukac czegos w takich duzych sklepach

a i dzieki za rade na pewno sie przyda ;-)