tygryseczek
Staraczka
Jeszcze tydzien i zobaczymy.... ciekawe co tu powiedza..... ale mnie boli brzuch...ehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Położna poleciła cole??Roxii mnie pepsi/cole sama polozna polecila, wiadomo nie opijac sie butelkami, ona tak fajnie dziala ze wystarczy pare lykow co kilka godzinek. Dobrze, ze ci podchodzi, moze to antidotum![]()
kurcze ja myślałam, że tego absolutnie w ciąży nie mozna pić, moja mama zawsze powtarzała, że to trucizna
i od kąd jestem w ciąży i miałam ochote na pepsi czy cole to chlipnełam sobie łyczka, ale z wielkimi wyrzutami ze nie powinnam
a tu się okazuje, że położna zaleca
Pamietaj tylko zeby jesc owoce, i jak warzyw malutko jest w twojej diecie to uzupelniaj witaminami dla kobiet w ciazy, bo te napoje utrudniaja (zreszta tak jak kawa czy herbata) przyswajalnosc zelaza a to jest ci bardzo potrzebne szczegolnie na poczatku.
wiadomo wszystko z umiarem, ale cola jest dobra (jeśli komuś podpasuje) przy jelitówkach np, albo niektórzy podają dzieciaką jak mają problemy brzuszkowe.. ja nie próbowałam bo moja Amanda by do ust nie wzięła gazowanego. 
teraz trzymam kciuki zeby wyniki z krwi wyszły dobrze;-)
wiem ze tu chodzi o niewlielkie ilosci, ale dzięki że mi uświadomiłyscie że ona nie szkodzi i bez wyrzutów moge pić, bo lubie i wyjątkowo mi podchodzi