reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewe ale cyrk buhahahahahah :D No nie wierze :D Bidulka a tak chcialas juz wizyte :)

Dziewczyny to co to za towarzystwo wy macie ze nie byloby zadowolone z waszego szczescia! Przykro to slyszec. Jedyne co moge polecic to odciac sie od takich toksycznych ludzi ktorzy ciagna w dol! Dla waszego dobra.

Ewe a co z twoja bratowa (szwagierka?) co juz 2 lata sie stara i nic? Powiesz jej juz?

reklama
No ja wlasnie dzis ide do nowej ginki :) Tutaj u siebie w Chorwacji. Chce miec jakas prywatna dobra lekarke oprocz panstwowego. Wiadomo. A poza tym ciekawa jestem opinii o sobie od lekarza z drugiego konca europy ;) Ciekawa jestem co powie na moje plamienia przed okresem i to czemu nie moge zajsc w ciaze. A poza tym jest stosunkowo tania bo za wizyte z USG place 120 zl plus 50 zl cytologie, a u siebie w Warszawie wizyta kosztuje 140 zl, USG 160 zl i cytologia 100 zl! Ale tu sa takie ceny wiec to nie idzie w parze z jakoscia wizyty :) Wrecz przeciwnie, babka ma mega dobre opinie na necie, podobno jedna z najlepszych w calym miescie :)

Ewe no to trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo! Haha ale musialas sie wkurzyc, juz cie widze :D Wytrzymaj jeszcze chwilke :*

Taką rodzinę ma mój mąż.. :/ Jego siostra i kuzynka są w ciąży i za tą drugą będę rodzić miesiąc później. Pewnie będą gadać, że im pozazdrościłam bla bla bla.. Już słyszałam od nich takie teksty tyle, że jak gadały na innych. Nie lubią mnie i to da się wyczuć.
U mnie w rodzinie niezadowolona będzie siostra. Z resztą miałyśmy w weekend spięcie..
Nie cieszyła się na mój ślub, to na ciążę tym bardziej nie będzie. Rodzice może będą się cieszyć, ale wujkowie, ciotki, nawet sąsiedzi to w ogóle będą się bardzo cieszyć :D My też w Wigilię powiemy wszystkim, jeśli nie prędzej, bo ciągle mnie rodzice męża i jego siostra namawiają na picie i kończą mi się argumenty... Co tydzień cały weekend przecież trzeba pić.. :/

Kasia pisz po wizycie co pani doktor Ci powie :) Jestem bardzo ciekawa :))

Taką rodzinę ma mój mąż.. :/ Jego siostra i kuzynka są w ciąży i za tą drugą będę rodzić miesiąc później. Pewnie będą gadać, że im pozazdrościłam bla bla bla.. Już słyszałam od nich takie teksty tyle, że jak gadały na innych. Nie lubią mnie i to da się wyczuć.
U mnie w rodzinie niezadowolona będzie siostra. Z resztą miałyśmy w weekend spięcie..
Nie cieszyła się na mój ślub, to na ciążę tym bardziej nie będzie. Rodzice może będą się cieszyć, ale wujkowie, ciotki, nawet sąsiedzi to w ogóle będą się bardzo cieszyć :D My też w Wigilię powiemy wszystkim, jeśli nie prędzej, bo ciągle mnie rodzice męża i jego siostra namawiają na picie i kończą mi się argumenty... Co tydzień cały weekend przecież trzeba pić.. :/

Kasia pisz po wizycie co pani doktor Ci powie :) Jestem bardzo ciekawa :))
Twoja rodzina moze se podac reke z moja tesciowa i szwagierka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry