Hej.
Kasia trzymam cały czas kciuki za dwie kreski, bardzo bym chciała żeby Wam się udało. Na pewno bardziej ode mnie zaslugujesz na ciążę :*
Ewelina, ja miałam to samo xd Jakieś dziwne uczucie w żołądku i takie niezdecydowanie czy ja chce coś zjeść czy nie. Mnie męczą mdłości i czuję, że pewnie niedługo dojdą wymioty ech... :/
wiesz ja uwazam,ze nie ma czegos takiego jak to, czy ktos bardzej zasługuje na ciaze, wiem, ze napisalas co innego niz pomyslalas, po prostu chodzi Ci o to, ze Kasia dlugo sie stara a Ty zaszlas od razu, nie mozna tego przez jakies zawody rozumiec, a Ty zajdz pierwsza, bo tyle sie juz starasz, to nie o to chodzi...ja uwazam, ze to nalezy rozumiec tak, ze jesli zaszla kobieta, ktora sie nie starala a np jej kuzynka dwa lata sie stara i nic, to lepiej to przemilczec, bo mozna kogos urazic...wiesz, jak ja rok nie moglam zajsc i zrobilam przerwe od staran a zaszla moja bratowa to ona bala sie mi powiedziec, ze jest w ciazy, bo ja po stracie, bo nie moglam potem zajsc..ale zachowala sie super i ja sie zachowalam super i jej szczerze pogratulowalam i juz malej Madzi sie nie moge doczekac...natomiast moja szwagierka siostra mojego faceta nie moze sie pogodzic z tym, ze wracam do staran i dowalala mi ciagle i tak nie zajdziesz i tak ci sie nie uda, to ja zasluguje bardziej na drugie dziecko, bo stracilam dziecinstwo mlodej, bo musialam szybko isc do pracy, takie slowa bardzo bola i ja z nia nie gadam co mnie bardzo boli, ale nie bede sie narazac na nerwy z jej powodu i wole sie odciac i miec swiety spokoj :-)
a mdlosci to dobry znak, jak beda wymioty tez dobrze, toi znak, ze ciaza dobrze sie rozwija, wszystko jest do przezycia :-)