reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hehe wszystkie my zastanawiamy sie i martwimy na zapas :) Ciagle, stale, na kazdym kroku i nawet nieswiadomie :) Fajnje maja faceci, oni naprawde nie maja takich rozkiminek. Ich zycie jest duzo prostrze i latwiejsze.(z mentalnego punktu widzenia:) Madziu nie martw sie, to normalne. Zobacz ile kobiet zachodzi w ciaze i o tym nie wie bo zadnych objawow, czasem dopiero rosnacy brzuszek zauwazaja, bo nawet "okres" maja :) Ja tez sie nie nakrecam bo wiem ze te "objawy" moga swiadczyc rownie dobrze o malpie. No ja jeszcze 2 dni czekania i bd wiedziec :) U nas dzis najgoretsza noc w roku byla ale przezylam :) Buziaki!

Ps. Madziu czemu nie zaktualizujesz listy :(

reklama
czesc, ja skonczylam piec kuraka, dzieciaki oczywiscie tego nie chca, bo to bleee i dostana trzydniowy rosol za to, bo sil mi brak :wściekła/y:pogoda ladna, pranie robie, Tomek szedl na fuche, mnie czekaja zakupy po pracy i jeszcze musze isc umyc wloski :biggrin2:

Ewelina Tobie też miłego dnia ;*
Magda pewnie ze się nie nastawiam bo wiem jak to jest, nie ma juz we mnie takiego wyczekiwania ;) bo szczerze mówiąc ten miesiąc byłby mi najbardziej nie na reke niż cała reszta w tym roku ;) termin 2tyg przed ślubem gdzie sala (zaliczka ale też nie mala) fotograf i dj opłaceni ;) ni przekładać ni co... Szczerze mówiąc to aż czasem mnie lapie strach jak malolate przed ciążą :D ale będzie co ma być

A czemu chcecie przekładać? No ja chciałam w listopadzie... W piątek 13go :D to była idealna data dla nas. Ale każdy się zaparl ze w kwietniu ładniej ( chociaż w kwietniu czasem gorsza pogoda jak w listopadzie) itp no ale niech mają i jest termin w Kamila urodziny przynajmniej nie będę musiała juz prezentów kabinowac :D

reklama
Haha czyli mnie rozumiesz ;) ja to w sumie będę mieć daleko gdzieś jak będę wtedy wyglądać ale przy samej końcówce to ja się nie będę nawet czuć... Albo zaraz z urzędu polecę do szpitala...;) na szczęście nawet szpital w którym chciałabym rodzic jest z 500m od hotelu bo wszystko w centrum miasta jest także luzik no ale jakby przyszło rodzic w terminie albo przed to przecież z noworodkiem nie pójdę na wesele a ja tym bardziej nie będę miała ochoty na widzenie kogokolwiek ładne wygladanie i uśmiechnie się w tym czasie :D

Do góry