reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
dzien dobry, ja na lapku w kuchni siedze, dzieciaki tv ogladaja i sie bawia, Tomek bedzie gipsowac w koncu ta ostatnia sciane, a na obiad mam zupke z wczoraj takze nie musze gotowac, tyle co makaron
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
pogoda okropna, pada i zimno​

Hejo baby !#
U mnie to co zwykle z rana ;))
Jeszcze dzis i jutro i dwa dni wolnego ! ;)
W czwartek maly relaks u mojej kosmetyczki .. pogoda tez nie rozpieszcza , pochmurno ale jeszcze nie pada ;>
Chyba juz po owu bo bol brzucha minal ;]]

Lux jaka masz zupke? Ale mi smaka narobilas, brakuje mi polskiej kuchni! Troche tam gotuje ale to nie te same skladniki, nie te przyprawy, w pl ma to inny smak :) A poza tym oni tu w ogole zup nie znaja :/ Jedza tylko takie ugotowane na miesie z malusienka iloscia makaronu lub w ogole bez. Ble... U nas 38 st. Ale nie bede grzeszyc i narzekac :) Objawow narazie ani na @ ani na ciaze. Jedynie piersi pod pacha bola. U nas na plazy tyyyyle par z dziecmi ze instynk macierzynki na +100 skacze :D Ukradlabym jednego takiego golaska sa takie slodkie :p Jak sie pluskaja w tej plytkiej wodzie i ciesza a rodzice szczesliwi nie odwracaja od nich wzroku ahhh :) Buziaki kochane

Witam Panie :D u mnie ciepło i słonecznie ;) wczoraj wieczorem ogladalam Sisi ;) a gdy odwrocilam się spać tak mnie zaczęło mdlic, gardło scisniete meczylam się tak z pol godziny w bez ruchu ale nie wymiotowalam bo jak bym zaczęła to bym miała po przespanej nocce ;) musialam sobie wypsikac poduszkę mgiełka do ciała z werbena i zielona herbata dopiero ten zapach mi pomógł (polecam ten zestaw z avonu mgiełka żel i balsam świetny zapach na lato). Kamil od rana zadowolony juz głupie uśmieszki bo "zalapalam" a ja juz sama nie wiem czy nie za wcześnie aż na takie objawy czy po prostu mi cos nie zaszkodziło, staram się hamować jego radości no ale ;) a co do zup to ja prawie wogole ich nie gotuje bo oboje jakoś za nimi nie przepadamy . Jedynie co kwaśna ogórkowa, tak samo i kapusniak, pomidorowa ze świeżych pomidorów, pieczarkowa i owocowa na lato ;)

reklama
Megi oby to bylo to, ale nie nastawiajcie sie tzn on az tak. Tu dziewczyny mialy takie ciazowe objawy, ze hej, a w ciazy nie byly. Ale oczywiscie Tobie zycze, aby to ciaza byla!
Zaraz lece do ginki po zwolnienie, ciekawe czy mnie badac bedzie :-S
Czuje sie wyjatkowo dobrze, czasem mi tylko slabo, a tak to nic nawet brzuch nie ciagnie, tylko troche piersi bola. Czasem zastanawiam sie czy wszystko ok

Do góry