reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

tak właśnie jest jak ktoś dostanie szczęście i nie umie go docenić i jak kogo nie spotkało to co nas. Moja koleżanka też. Mąż jeszcze dziecka nie widział bo pępkówkę robi a ona albo naprawdę niechciała żeby przyjeżdżał ( podobno taka zmęczona że nie chce go widzieć) albo wiedziała że nie przyjedzie więc olała sprawę. Tatuś ma jutro zobaczyć dziecko ale jak to stwiedził zrobić nie problem wiadomo że urodzi to po co ma jechac jak w domu będzie miał jeszcze dość małego. Moj sie wkurzyl bo poszedl na ta pępkówkę ale ludzie no on by był przy porodzie a nawet jesli nie to zaraz by przyjechal do mnie i przede wszystkim do bobaska.
My wiemy jak bardzo i boleśnie musimy walczyć o dziecko a tym którym ciąża łatwo przychodzi ni wiedza ile mają do stracenia. Straca jedną zrobią drugie. Nie zrobią teraz to za miesiąc.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:x100000

reklama
Racja Waiting to się przyłączam: :angry::angry::angry::angry::angry::angry::growl::growl::growl::growl::growl::growl::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::szok:

Właśnie, jak mnie denerwują głupie teksty w stylu "łatwo zrobić, trudniej wychować"..... jakie ŁATWO zrobić ja się pytam....mnie TRUDNO zrobić, TRUDNO donosić !!!!

Ech no właśnie... aa pytałam jeszcze ją czy badała cytomegalię w poprzedniej ciąży, to mówiła, że nie wie :szok::szok::szok: w ogóle nie wiedziała co to jest....

Ostatnia edycja:
jest to bardzo przykre. Nie życze nikomu źle i broń boże nie życze komuś żeby przechodził przez to co my, ale niektórzy na prawdę powinni na własnej skórze przekonać się że to nie jest takie proste i żarty w stylu " co? nie moga mieć dzieci? to może on nie wie gdzie wsadzić ma" itp sa stanowczo nie na miejscu !!

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik
-30 sierpień / 7 cykl starań
Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań
Mitaka /7 cykl starań
m-s

Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań ??????

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny
Ancona -22 lipiec test pozytywny

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kochane moje marzenie sie spełniło...
cool.gif

Pan Pepa (mój piesek) Zobacz załącznik 579328będzie z nami na całym weselu. Pani Wice-dyrektorka hotelu jak się dowiedziała ze mamy Mopsa to chce widzieć Pepe razem z nami, a jeszcze jak się wspomnieliśmy ze będzie miał muszkę jak Pan Młody to w ogóle stwierdziła ze on sam w domu nie może siedzieć i będzie również mógł urzędować w apartamencie Młodych... tak sie tym podekscytowałam i ucieszyłam ze az w to nie wierze, hehe no to w czwartek konkretna kąpiel Pepy, czyszczenie tu i tam i w sobotę jazda
Cancan.gif
chyba dzis nie zasnę
wykrzyknik.gif

Szyszunia no Pepa jest rewelacyjny :-D Zdjęcie z muchą też nam pokażesz :tak:

Co tak ciuchutko:confused:

Demsik
jakieś objawy na @ lub II? Mnie w tym cyklu jeszcze nie bolą piersi i dobrze, bo poprzednio to ponad tydzień przed @ już bolały straszliwie.

Dziewczynka czytasz nas czasem?? odezwij się :happy2:

Ancona jak mija weekend? Kiedy wizytujesz?

Mitaka a u Ciebie jak? bo dawno nie pisałaś.

Waiting ciągłe &&&&&&

ja nie mam poki co zadnych objawow na nic:-Da co bedzie zycie pokaze,ale nie nakrecam sie zbytnio na dwie kreseczki
teraz ma wolne bo chlopaki poszli na mecz i chwala Bogu,bo maly mi dal dzisiaj tak popalic ze mam dosyc.otwarlam sobie teraz piwko i relaksik????nie,musze wstawic buraki do gotowasnia bo przywiozlam od rodzicow a potem relaks na calego:tak:dobrze ze buraki dlugo sie gotuja:-)
a tak wogole to zapomnialam napisac ze od rana dzis czyli od 8.00 czulam potrzebe wylansowania sie niedzielnego i tak tez zrobilam...jestem niedzielno-ladna
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Demsik dobrze, że zedytowałaś posta, no bo w końcu miałaś ważny powód:-D:tak: Ja właśnie mam tak jak Ty - nie nastawiam się, bo za wiele razy się nastawiałam i był dół, a objawów żadnych w zasadzie nie ma.
Wróciłam właśnie od babci, urodziny ma dziś, popiłam z dziadkiem wódeczki, a co:-p hehe ostatnio czystą to piłam chyba na weselu kuzyna we wrześniu 2012:szok: i mi wesoło i byle do 30 sierpnia to się coś wyjaśni.

Do góry