• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

KWIECIEŃ:
4.04: Karola - powtórka badań krwi
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa

5.04: Nati - wizyta u ginekologa
5.04: Olcia - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Xbum - wizyta u ginekologa
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
14.04: Luska - monitoring
16.04: Kruczyca - ślub
19.04: Tęczowa - wizyta i scan

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Ostatnia edycja:
reklama
Jugo są ginekolodzy są ..
Ale nie wiem już sama zdolowalam się ...
Nic no obejrzymy kiedy teraz @ dostane , co mi będzie mówił na następnej wizycie .
Jak da mi te skierowanie do tamtej poradni to odpuszczam i co ma być to będzie .

Jedynie to mnie mobilizuje to , że odkąd pamiętam miałam takie cykle dupiate i jakoś zaszłam wciąże i to nie raz a dwa razy .. Jedynie co to wydaje mi się to problem z tą prolaktyna a tak na prawdę nie wiem jaką miałam wcześniej bo nigdy się nie badałam.

Edit : wydaje mi się , że trzeba mieć szczęście.

A pytałam o monitoring to tak możemy robić ale u niego w prywatnym gabinecie..

xbum: prolaktyna ładnie ci spadła, więc jest duża szansa, że to się utrzyma i cykle owulacyjne ci wrócą i jakoś się to unormuje. A pytałaś go o co mu chodzi z tym dupkiem od 10 dc? Dlaczego tak zlecił?

Jedynie to mnie mobilizuje to , że odkąd pamiętam miałam takie cykle dupiate i jakoś zaszłam wciąże i to nie raz a dwa razy .. Jedynie co to wydaje mi się to problem z tą prolaktyna a tak na prawdę nie wiem jaką miałam wcześniej bo nigdy się nie badałam.

Edit : wydaje mi się , że trzeba mieć szczęście.

A pytałam o monitoring to tak możemy robić ale u niego w prywatnym gabinecie..
a wiesz, ze po ciazy ona wzrasta, w sumie juz podczas ciazy i potem niektorym kobietom ciazko ja zbic

Jugo na wyregulowanie cyklu 10-24 dodać max 10dni to maax cykl 34 dniowy tak mi tłumaczył , ze im później się bierze to cykl mi się wydłuży , a owulacje stwierdzil że luteina nie blokuje .

Lux ale ja ją zbilam.

Jugo dopisz mnie na 04.05. Kolejne podglądanie ale to juz raczej coś więcej niż kropek będzie:P

Byłam w apyece i przy wsiadania do auta nagle mnie tak strasznie zabolało po lewej stronie pleców tak niżej i prąd po całej nodze. Teraz chodzę jak paralityk...

reklama
xbum: wiem, że nic nie wiem :D A co ciąży faktycznie potrzebne jest szczęście ;)

karola: a teraz 6.04 też idziesz? No wtedy w maju to już człowieczek pewnie będzie co do mamusi będzie rączkami i nóżkami machał :D O kurczę, może cię połamało? Albo zawiało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry