Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to do podziemia uciekamNessi hahaha ja to się najwięcej udzielam to łatwo mnie znaleźć , wystarczy nick mój wpiszesz już jestem [emoji169]
Lincia ponad rok trwało by po anty było ok? Wow długo...
![]()
Żartowałam, żabaNessi eee tam czemu ? Ja lubię z Wami tu przebywać [emoji6]
Goscie poszli, P sie mała zajmuje to nawet siadlam za tabelke i zrobilam tak jak dzol chciała według @ [emoji41]
![]()
Taaa, bo ja ci w ciążę zajdęNessi no ja myślę , że mnie tu nie zostawisz jak za ciążysz , już jedna taka była i uciekła [emoji23][emoji23]
Testa nie wiem czy w ogole szczelam , czy warto... choć pon/wt mi przyjdą , więc wiesz jak to jest [emoji5]
![]()
Długo, długo. Pierwsze 3 cykle po anty były ok, potem kolejne 3 już miałam wywoływane, później @ bardzo skąpe, a teraz od 3 miesięcy plamienia kilka dni przed @. Do tego niedoczynność tarczycy i podwyższona prolaktyna pół roku temu, buuu... W listopadzie idę na usg jajników, mam nadzieję, że chociaż tam będzie wszystko ok.Nessi hahaha ja to się najwięcej udzielam to łatwo mnie znaleźć , wystarczy nick mój wpiszesz już jestem [emoji169]
Lincia ponad rok trwało by po anty było ok? Wow długo...
![]()