hajmal ja widzę 2 kreski a monitor mam stary i kiepski. Po cichu gratuluję! Masz jakieś objawy? Który to Twój cykl starań?
Xbum u mnie dziś 23 dc i żadnych objawów nie mam. Jedynie to czasem mi nie dobrze, ale ja mam tak co miesiąc w tej drugiej fazie cyklu. Nawet za bardzo nie chce się wsłuchiwać w swój organizm, bo ostatnio zrobił mi psikusa, przed terminem miałam pełno objawów ciążowych, okres się spóźnił 2 dni i psycha też już była nakręcona, że to ciąża. Myślałam, że jak zrobię test to wyjdą 2 kreski a jak już go zrobiłam to tylko 1 była a wieczorem już małpa przylazła. Wtedy powiedziałam, że już nigdy w życiu się tak nie nabiorę.Więc teraz ostro się pilnuję. Z resztą mam silne przeczucie, że nic z tego w tym cyklu. Więc czekam już tylko na @.Co do tabelki to jak dostanę @ to wtedy Ci podam dane.
No to zaszalałaś z włoskami, czekamy na focię. Kolor fajny, teraz to będziesz ognistą kobietką. Ja za tydz. jak tylko dostanę pensję jadę pokupować sobie parę ciuszków. Dawno sobie nic nie kupiłam, a co trochę poszaleję. W dodatku to będzie pocieszenie jak dostanę @.