• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania moze masz za niski progesteron dlatego plamisz.
Nessi tez widziałam w labo, ze między 3-5 dc. Mi sie tez cos cykle skracały jak zaczęliśmy sie starać. Po poronieniu już niby lepiej, ale ostatnio cykl dał największy popis, choć myśle, ze był bezowulacyjny.
Bum stresuje sie z Tobą [emoji1] kciuki [emoji4][emoji110]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Biorę luteinę od 2-giego dnia po owulacji
3 x dziennie

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi jaki wiek? Przecież dużo starsze kobiety zachodzą w ciaze i wszystko jest Ok. Naprawdę jesteś jeszcze młoda [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi pociesze Cie ze w styczniu będę mieć 35l.I już w 11 cykl starań weszłam.Po poronieniu moje cykle tez się skrócily i mam po 26 dni.Przed ostatnio spoznil mi sie @ o 3 dni i okres słabiutki,trwał 3 dni a teraz mam 6 dc i dalej plamię.Mi się chyba też coś kopie.Co do wieku moja koleżanka z pracy 40 L jest w 3 ciąży A druga ma 41 i zaraz będzie rodzić 2-gie dziecko.Więc też chyba mamy jeszcze czas co?choć ja już tak późno nie chciałabym zostać mama.Daje sobie jeszcze rok.

Ujemna [emoji24]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry