• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi mnie na mdłości pomagała herbata z imbirem w Biedrze była nawet. Paskudna ale faktycznie było lepiej... na chwilę ale zawsze coś. Najgorsze mdłości miałam wieczorem, więc po prostu starałam się szybko zasnąć. W sumie to zwymiotowałam może z 10 razy, więc nie mam co narzekać. Przepraszam, że to napisze ale mega się cieszę z twoich mdłości i wymiotów Kochanie!!!!! Dasz radę :-)

Carmen no mnie się właśnie Włosi kojarzą z takim krzykliwym charakterem :-)

Ja sylwka spędzę u rodziców bo mój ukochany mąż pracuje ech:-( pojedzie 31 grudnia o 18, a wróci dopiero 2 stycznia ok 8 rano. Już czuję, że będę płakać ale kasa nam potrzebna bardzo. Odbijemy to sobie za rok.

Tęczowa już Ci pisałam, że też myślę, że chłopczyk u ciebie. Nasze objawy identyczne he he.

Nessi moja siostra w ciąży z córką mega wymioty codziennie, a z synem może z 5 razy. Podobno w ciążach z dziewczynami jest wyższe hcg i przyrost i to dlatego. W sumie często to się sprawdza.

Nessi myślę, że po takiej herbatce byłoby Ci dużo lepiej ha ha ha ha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry