Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja temp w ciąży nie przekroczyła 36,8 może dlatego że stała była niska. Na temp nie ma co patrzeć ino sikaćDzien dobry![emoji5]
Nie wiem czemu ale wczoraj w nocy nie moglam w ogole wejsc tutaj, próbowałam tez z laptopa i tak samo.
Zasnelam po 1, a nie spie od 3 tak mi bylo niedobrze ze myslalam ze zwymiotuje juz.
Nadal mam uczucie ze okres juz przyszedł. Ale dzis rano ok 5 mierzylam temperature w pochwie z ciekawosci, i bylo 36.8 wiec taka temperatura raczej chyba ciążę wyklucza.
Ale brzuch nadal mnie pobolewa, podbrzusze tez- jak na okres.
Mój organizm naprawdę chyba robi mnie w konia[emoji23]
Bum aaa to taki sam jak moj[emoji5][emoji106] u mnie termin @ na poniedzialek 09.01[emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
W Święta są dyżurujące aptekiMajka a wez[emoji23] teraz to dałaś mi nadzieje jeszcze tym co napisałaś[emoji23]
Dalej bede sobie cos wkrecac[emoji23]
Nie mam testu, i nie mam gdzie kupic. A moj mi nie kupi, bo ja mu nic nie mowilam o moich przeczuciach i chce aby tak zostalo[emoji23]
Dopiero w poniedzialek rano moge kupic i zrobić o ile okres nie przylezie[emoji23][emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom