• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen przeszlo mi przez mysl samoistne poronienie. Ale to raczej nie wchodzi w gre skoro mialas owulacje kilka dni temu. Umow sie jak najszybciej do lekarza po tym jak przestaniesz krwawic juz. Koniecznie

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen koniecznie się zapisz do lekarza, 3 lata to kupa czasu,

Ja chodziłam do gina na usg przynajmniej raz w roku jak nie było staranek
Teraz no to wiadomo, częściej

Umów sie, nawet jakbyś miała trafić tam jeszcze z lekkim krwawieniem, na lekarxu to nie zrobi wrażenia

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Carmen nie załamuj się! Nie wiem czy pamiętasz jak ja krwawiłam i płakałam a okazało się że jestem w ciąży. To nie musi być @ u mnie niby okazało się że mam jakieś guwno na szyjce dlatego samo usg nic nie wykazało. Ja tam już w nic nie wierzę tym lekarzom ale ważne że mimo krwawień i plamień zaszłam. Do lekarza i głowa do góry. Nie tracimy nadzieji!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ze mnie wspieracie i za to WAM dziekuje
Ale wiecie jak jest,czlowiek sie podlamuje
Jeszcze ten zab mnie wkurw..zebym mogla zabic aaaaaaaaaaaa [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Mnie nadal boli i boli i mam dosc...

Byłam z P i Lena na 30min sankach i juz nigdzie nis wychodze...

Carmen oj dziwne co to [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Hejka

Mnie nadal boli i boli i mam dosc...

Byłam z P i Lena na 30min sankach i juz nigdzie nis wychodze...

Carmen oj dziwne co to [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Oj Biedna Ty [emoji58][emoji17]

Po antybiotyku jutro powino być lepiej

Możesz zrobic papke z tabletki jakiejś z ibuprofenem i przyłożyć ja na waciku do dziąsła, powinno pomóc, jak jest stan zapalny

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Moj kiedys jak go zab bolal to wlasnie tak jak Mania pisze rozgniatal tabletke i wsadzal do zeba, niektorzy tez moczą wacik w alkoholu i przykladaja

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry