Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnie coś tam niby widać ... też mi się wydaje to nie realne ... ale nigdy mi tak na tym check&go nie wyszło no ...Pod światło widać, ale to chyba niemożliwe 15 dc ? To chyba znacznik raczej ...
zapewneBum to chyba kreska kontrolna, bo w tym cyklu za wczesnie na pozytyw, skoro u Ciebie 15dc dopiero, a jesli bys zaszla w poprzednim to kreska byla by mega wyraźna.
Tak mi sie wydaje
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
doczekasz się jeszcze troszkęJa mam takie parcie na dziecko teraz... Starania mialy byc na luzie. Ale przestają byc dla mnie. Tak bym chciala juz je miec, nosić na rękach, patrzec jak rośnie. Bawic sie z nim, kupowac zabawki. A tu zajsc nawet nie mogę[emoji37]
To sobie pomarudzilam.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ahaaha pelno jest [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]Carmen, szykuj Nam jakiś ośrodek dla uchodźców we Włoszech![]()