• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Która wpada na nalewke krówkową?

1484415346-aaaaaa.jpeg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że za 8 mc będziesz jeszcze miała :)

Dziewczyny zrobiłam paznokcie i wracając jak schodzilam od niej ze schodów bo w końcu U niej byłam spadlam z dwóch ostatnich schodków , taki lód był. Chciałam upaść najlżej jak się dało ale niestety upadlam zaraz na to coś po prawej stronie nad posladkami i nie mogę chodzić. ***** leżę na boku bo na plecach nie ma szans i zastanawiam się kiedy będę czuć ruchy [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zrobiłam paznokcie i wracając jak schodzilam od niej ze schodów bo w końcu U niej byłam spadlam z dwóch ostatnich schodków , taki lód był. Chciałam upaść najlżej jak się dało ale niestety upadlam zaraz na to coś po prawej stronie nad posladkami i nie mogę chodzić. ***** leżę na boku bo na plecach nie ma szans i zastanawiam się kiedy będę czuć ruchy [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Omg! Mam nadzieję że to tylko stłuczenia. Ja to się do ruchów nie mogę przyzwyczaić z dnia na dzień coraz mocniej.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry