• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry[emoji478]
Rene jeju jedz i sprawdz. Oby wszystko dobrze bylo.
Nessi jak tam Twoje frytki?[emoji5]
Bum bylas na lodach, ja tez chce[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój kot wczoraj świrował[emoji23]
1484465550-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

nuria* - dzięki tym frytkom mdłości z rana nie mam i jeść się nie chce ...kawę piję sobie na spokojnie :)
Ale wiem, że niezbyt to zdrowe takie obżarstwo na noc ...:/ Kotek śliczny :)

A to mój koteł:
WP_20160319_005 (2).jpg

Nazywam go Szaman, ale ostatnio Batman bo poleciał z 3 piętra :/

Załączniki

• WP_20160319_005 (2).jpg
    WP_20160319_005 (2).jpg
    429,2 KB · Wyświetleń: 364
U mnie w miarę ok jakoś w końcu spałam ale z tego co widzę będę musiała sama jechać z dziećmi do kościoła bo mój wielce poszedł auto robić. Będzie bolić :/ pojadę szybciej żeby chociaż miejsce siedzące złapać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nocka z głowy. Ból jest i niestety jakiś czas będzie .Jutro mam wizytę u swojego lekarza. W nocy musiałam iść siusiu zajęło mi to 20 min [emoji22][emoji22]. Spuchniete mam z tylu ale siniaka nie ma. Natomiast boleć będzie. Wszystko mam zdretwiale bo spałam tylko na lewym boku

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana.
Rene ja na Twoim miejscu juz na ip bym siedziala.
Wiecie co, po malu sie zastanawiam czy neta nie odlaczyc sobie zeby sie nie czytac, nakrecac sie, szukac objawow albo ich braku. Nie moglam wczoraj spac i weszlam na sierpniowki a tam same smutne wiadomosci ☹️ i jak tu myslec pozytywnie ze kiedys sie uda? [emoji20]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana.
Rene ja na Twoim miejscu juz na ip bym siedziala.
Wiecie co, po malu sie zastanawiam czy neta nie odlaczyc sobie zeby sie nie czytac, nakrecac sie, szukac objawow albo ich braku. Nie moglam wczoraj spac i weszlam na sierpniowki a tam same smutne wiadomosci ☹️ i jak tu myslec pozytywnie ze kiedys sie uda? [emoji20]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Już mi nic nie mów, ja jak na szpilkach siedzę ...od 2 tygodni nie wiem co się i czy coś w ogóle dzieje się w brzuszku :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry