• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-) Witam się z kanapką w dłoni

Nuria ja na studiach schudłam 17 kg. Po ślubie jak zaczęłam prace i całkiem mi to rytm dnia rozwaliło, to 10 przytyłam:-( znowu zacznę dietę po porodzie...U mnie stałe pory posiłków bardzo pomogły.

Nessi jak tam się czujesz? Myślałaś już co z pracą?

Bum co tam u ciebie? Kiedy zaczynasz remont?

Arte jak tam? Jakie plany na dziś? Życzę powodzenia w szukanie pracy, na pewno szybko ci się uda.

Majka ty się tu nie odchudzaj tylko rosnij:-) w dodatku super zgrabna jesteś i nie masz co narzekać na swoje ciało! Seksi mamusia z ciebie!

Rene jesteś w domku czy w szpitalu? Mam nadzieję, że z każdym dniem mniej cie boli po upadku.

Dżoł ja bym spróbowała z tym Clo:-) organizm po ciąży nawet biochemicznej podobno łatwiej przyjmuje kolejny zarodeczek. Coś mi tu pachnie wysypem bliźniaków na forum:-)

Agnesis:-*

reklama
Heh powiem Ci Tynka ze sie zastanawiam czy od jutra nie brac po 2, choc mam tyle ze na styk po 3 dziennie by mi starczylo. mam nadzieje ze sobie nie namieszam w cyklu. bede uprawiac bobsexy od 10 dc chyba az do okresu, bo nie bede miec monitu teraz bo gin dopiero 15.02.

Hejka:-) Witam się z kanapką w dłoni

Nuria ja na studiach schudłam 17 kg. Po ślubie jak zaczęłam prace i całkiem mi to rytm dnia rozwaliło, to 10 przytyłam:-( znowu zacznę dietę po porodzie...U mnie stałe pory posiłków bardzo pomogły.

Nessi jak tam się czujesz? Myślałaś już co z pracą?

Bum co tam u ciebie? Kiedy zaczynasz remont?

Arte jak tam? Jakie plany na dziś? Życzę powodzenia w szukanie pracy, na pewno szybko ci się uda.

Majka ty się tu nie odchudzaj tylko rosnij:-) w dodatku super zgrabna jesteś i nie masz co narzekać na swoje ciało! Seksi mamusia z ciebie!

Rene jesteś w domku czy w szpitalu? Mam nadzieję, że z każdym dniem mniej cie boli po upadku.

Dżoł ja bym spróbowała z tym Clo:-) organizm po ciąży nawet biochemicznej podobno łatwiej przyjmuje kolejny zarodeczek. Coś mi tu pachnie wysypem bliźniaków na forum:-)

Agnesis:-*
Tynkus, dzisiaj planów nie mam. Ostatnio znowu wróciliśmy do tego samego trybu dnia i robimy wszystko to samo. Jakoś nie chce mi się czekać na ta @ ale muszę. Jeszcze 5 dni dupka biorę a potem parę dni i będzie...muszę jakiś obiad dziś wymyślić bo pomału brak mi pomysłów a w moim przypadku to aż dziwne

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Tynkuś .... a ledwo żyję :) Wszystko mnie boli, ciągnie, pipa kuje, mdłości, no pełen pakiet ...
Ooo:
WP_20170118_007.jpg

O pracy myślę, bo jestem totalnie bez sił, brak chęci na cokolwiek, tylko bym jadła, spała i ''pipi'' robiła.
Myślę, czy by nie poprosić ginki o zwolnienie ...z tym akurat problemu nie będzie. W poniedziałki mam najgorszy z możliwych dni - 9 godz. pracy. Bo doszło mi dziecko autystyczne na terapię i nie wiem co zrobić. Wolałabym go nie zostawiać, póty póki widoczne są efekty Naszej pracy i się do mnie młodziak przekonał.

Dżoł - ja bym próbowała ...chociaż wspominałaś cościk o polipie?

Załączniki

• WP_20170118_007.jpg
    WP_20170118_007.jpg
    82,6 KB · Wyświetleń: 366
heh wybaczam :* clo bym wziela ale boje sie ze w hormonach moge namieszac, a po wczesniejszym poronieniu ( w lipcu) mialam owu sama z siebie bo bylam przed pierwsza @ sprawdzic czy sie wszystko wyczyscilo a gin do mnie ze dominujacy pecherzyk i zeby dzialac. no ale wtedy maz sie spalil na solarce byl pierwszy raz od chyba 3 lat a szlismy na wesele no i nie dal rady. myslalam wtedy ze go zabije. bylam taka wsciekla. na drugi dzien dal rade no ale widocznie bylo za pozno.

reklama
Tynkuś .... a ledwo żyję :) Wszystko mnie boli, ciągnie, pipa kuje, mdłości, no pełen pakiet ...
Ooo:
Zobacz załącznik 792172
O pracy myślę, bo jestem totalnie bez sił, brak chęci na cokolwiek, tylko bym jadła, spała i ''pipi'' robiła.
Myślę, czy by nie poprosić ginki o zwolnienie ...z tym akurat problemu nie będzie. W poniedziałki mam najgorszy z możliwych dni - 9 godz. pracy. Bo doszło mi dziecko autystyczne na terapię i nie wiem co zrobić. Wolałabym go nie zostawiać, póty póki widoczne są efekty Naszej pracy i się do mnie młodziak przekonał.

Dżoł - ja bym próbowała ...chociaż wspominałaś cościk o polipie?
[emoji170]

Tynkus u mnie od 1 lutego remont pełną parą hehe , całe szczęście mogę jeszcze od syfu przez niecałe 2 tyg [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry