xBUMx
.... życie cudem jest .... Moderatorka
Niedlugo już. 15 a ja od rana w łóżku, i co najlepsze dziś nawet nie zamierzam z niego wychodzić[emoji23][emoji106]
![]()
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
a swoją drogą do czegoś się uczysz ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niedlugo już. 15 a ja od rana w łóżku, i co najlepsze dziś nawet nie zamierzam z niego wychodzić[emoji23][emoji106]
![]()
Wonderful [emoji7] trzymam kciuki![emoji8]
Bum egzaminów mam kilka, w sumie to 4[emoji23] ja studiuję, jeszcze rok mi został[emoji5]
Oooo [emoji4] dietke nam jakąś stworzysz w ramach ćwiczeń [emoji41]Bum strasznie zaluje ze poszlam na te studia, ale moj mnie namawial, zebym chociaz ja miala jakis tytul. No i glupia poszlam[emoji23] dokladnie za rok bede bronić inżyniera[emoji23]
Moja specjalizacja to zywienie czlowieka i organizacja wypoczynku[emoji23][emoji23]
I ja [emoji41] nawet opanowany do perfekcji [emoji23]hahahahha na odpoczynku też się znam![]()
![]()