• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Niedlugo już. 15 a ja od rana w łóżku, i co najlepsze dziś nawet nie zamierzam z niego wychodzić[emoji23][emoji106]
1484832483-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

a swoją drogą do czegoś się uczysz ? :)

reklama
Wonder.. kciuki trzymie [emoji41]

Nuria co tam studiujesz ? :) U mnie dziś takie kiepskie ciśnienie że jedynie mogę skupić się na czytaniu forum [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum strasznie zaluje ze poszlam na te studia, ale moj mnie namawial, zebym chociaz ja miala jakis tytul. No i glupia poszlam[emoji23] dokladnie za rok bede bronić inżyniera[emoji23]
Moja specjalizacja to zywienie czlowieka i organizacja wypoczynku[emoji23][emoji23]

Oooo [emoji4] dietke nam jakąś stworzysz w ramach ćwiczeń [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum no to mamy już tytuł [emoji41]

anula i to bez nauki [emoji38]

Patrzcie moja Afrodyta mi tak ciągle pokazuje , ja nie wiem czy dobrze pluje [emoji23][emoji23]
1484835778-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Anula, Bum [emoji23] no i widzicie macie tytuł bez zbędnych egzaminów[emoji2][emoji106]
Na magisterke pojde w innym kierunku, ten mi sie nie podoba[emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry