• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak mocz postoi to sie nie nadaje. Lepiej swiezym nawet nie puerwszym . Ja tak mialam . Zebralam mocz w pojemnik zamoczylam teat byla blada kreska bylam w takim szoku ze z pol godz siedzialam jak wryta po tym czasie poszlam zrobilam deugi i nic juz nie wyszlo i zglupialam. Poszlam do pracy wtacajac kupilam test i po polusniu zrobilam i byly znow 2 kreski a teraz koncze 24tc.

reklama
A jak wrócisz to na tym Bobo będą dwie kreski zobaczysz:-) wczorajsze dwa testy nie mogą się mylić.

Asia to chyba nie ma znaczenia według mnie. Hcg, które jest w moczu tak po prostu z niego nie wyparuje, jak postoi godzinę czy dwie.

To 20 min i jestem z powrotem tez mi sie wydaje , ze nie będzie z tym moczem nic..

Normalnie pomysla , ze wriatka

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum faktycznie jakis dziwny ten test [emoji52]

Jak ja z Młodą w ciąży byłam to mi bobo test po tygidniu od pierwszwgo pozytywnego nie wyszedł, tzn wyszła jedna krecha , mówie no ni ch**a zły test, poleciałam po następny i wyszedł
A teraz ta jedna krecha leży koło mnie
Dla spokoju ducha zrób Słońce jeszxze test jakis z tej samej próbki moczu

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry