• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum przy cp jest to totalnie inny rodzaj bólu i jest on ciągły i nasilajacy się..zresztą jak Ness mówi on się pojawia później .. U mnie był dopiero w chwili kiedy jajowod pękł... mało tego był to inny ból niż taki jak zawsze i ja byłam przekonana że to wyrostek albo co bo takiego czegoś jeszcze nie czulam ... no i noga mi drewniala aż do kolana - coś uciskalo i czulam mrowienie bardzo silne ... zresztą odrazu wiedzialam że jest nie okey..
Było mi słabo strasznie i to non stop ...

Rene pokaż fryz[emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

No i ten ból nie mijal ani na chwilę on z każdą sekunda się nasilal ... mówię Ci to nie to .
U ciebie jest ok [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

No i ten ból nie mijal ani na chwilę on z każdą sekunda się nasilal ... mówię Ci to nie to .

Leżę w łóżku, mam grubsza pizamę, grubą kołdrę, gruby koc i 22 stopnie w domu a i tak mi zimno[emoji46]
Ja nie chce byc chora[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ona się usg nie może doczekać no niech idzie :P Tylko bliźniaki widać gdzieś od 6-7 tygodnia:P
Anusia jak Ty tam żabuś ?

reklama
Mówię do mojego "Kochanie moze bys przeszedl do mnie i mnie jakos rozgrzal bo mi tak zimno...[emoji8]" a On "zaraz druga polowa meczu nie zdążę"[emoji46]
Super.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry