• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte tak tak[emoji5] zaraz Ci podesle moje rzeczy co robiłam na priv [emoji5]
Musze w lepszy pistolet zainwestować, bo w tym co mam nie ma regulacji temperatury

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja mam taki zwykły :) pomaga przy jakichś pracach domowych
Moja mama robi figurki z karteczek :D
Taki coś zrobiła na święta
15541971_325557711176455_8848083648530901278_n.jpg

A to dla koleżanki na urodziny :)

14232632_257848767947350_242922415565086439_n.jpg

Bzykać to i my sie bzykamy beztrosko, dopiero po owulce załącza mi sie światełko, a moze...
Nuria ja tez Cie namawiam, rozkręcaj interes [emoji16] bardzo fajny świecznik [emoji106][emoji6]

Agnesis chyba najbardziej beznadziejny czas to ten po owulacji az do okresu. Budzisz sie codziennie z mysla czy sie udało[emoji23]

Luśka kurcze jak nie umiem sie beztrosko bzykac szczegolnie w dni plodne bo zaraz mi sie zapala czerwona lampka ze moze tym razem sie uda[emoji23] i czasami juz podchodzę do seksu mechanicznie[emoji46]

Ja tez to przerabialam byl placz zlosc tak sie zalamalam po 3 iui ze pakalam dwa tygodnie nie jadlam nic i wyladowalam w szpitalu na kroplowki pomogl mi psycholog ze szpitala zajelam sie soba znalazlam hobby pomagam w schronisku. Dlatego nie pisalam teraz jest juz ok 3 miesiace zajelo mi dojscie do siebie. Teraz jest mi to obojetne nawet znalazlam plusy tej sytuacji po co uzywalismy gumek tyle lat tyle kasy na to poszlo[emoji5] moglam sobie za to kupic troche kosmetykow ubran szkoda teraz zmadrzalam[emoji5]

reklama
Ja nie mam cierpliwości :D
Ale cały czas myślę o wyszywaniu krzyżykowym - robiłam to kiedyś.
Moja mama ma pełno wzorów w teczce - kiedyś zapisała się i jej przysyłali coraz to nowsze wzory :)

Może do tego wrócę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry