• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte o fajnie, już bedzie Wam dużo lżej jak maz bedzie pracował, a Ty masz jeszcze zasiłek to moze zdążysz cos znaleźć [emoji4][emoji4]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
No ja mam jeszcze miesiąc ale też muszę coś znaleźć... Ciężko będzie się przekwalifikowac... A to do czego jest dużo wolnych miejsc pracy to takie wyzyski ludzi. Tracę nadzieję eh

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte i Ty znajdziesz
Myśl pozytywnie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Luska trzeba myślec o czymś innym, zając rece i myśli [emoji6] to najlepszy sposób żeby nie zwariować. Mi odbijało po poronieniu, bo chciałam być w ciazy już, teraz, natychmiast. Okropnie wspominam ten czas, tak jakby zycie toczyło sie obok mnie. Teraz nadzieja na powodzenie ciagle jest, ale zaczelam żyć normalnie, a sex jest tylko z ochoty, a nie z przymusu. A w domu w ogóle nie ma tematu starań.

I tak jest u mnie teraz dlatego zniklam z forum musialam zresetowac swoje zycie nawet sie nie kochalismy dopiero po dwoch miesiacach tak dobila mnie ostatnie iui w pazdzierniku ze mialam mialam depreche m na sile zawiozl mnie do psychologa bo nie mogl patrzec jak dobijam dna to byly najgorsze swieta w wigilie mialam dola kazdy nam zyczyl nam dziecka peklam powiedzialam ze go nie bedzie i tyle do tej pory nikt nie pytal juz sie o dziecko wzielam sie w garsc. I pomagam w schronisku zaczelam zyc w koncu teraz mam sile na to zeby dac sobie luz totalny. 2016 rok tak nas doswiadczyl ze musialam odpoczac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry