• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurcze, nie wiem co ci doradzic....moze sprobuj z luteina na wywolanie miesiaczki.....?? Albo za.jakis czas powtorz test,bo ja bym pewnie juz ich narobila [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mąż uważa że przesadzam, co bedzie to bedzie a mnie nosi ... najchętniej kupilabym 5 testów i robiła po kolei, ale kolejny zrobię chyba w poniedziałek. Może coś się wyjaśni. Do poniedziałku chyba zwariuję. Zacztnam się bardziej wsluchiwac w organizm i tu mnie zabaoli, tu mnie ukluje, biegam do kibelka i sprawdzam :( nie jak jakaś narwana... sorry że tak smęcę ale nawet nie mam komu się wygadać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny [emoji16]

A ja dziś byłam w rossmanie i skusiłam się na testy [emoji33][emoji23]
Od wczoraj zalewa mnie śluz, a dziś mam jakieś mikro plamienia w śluzie
Byłam pewna że owu może dziś albo jutro a test mi taki wyszedł [emoji52][emoji19]

1488556161-aaaaaa.jpeg

Idę nadrabiać co popisałyście [emoji16][emoji33]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Witajcie dziewczyny [emoji16]

A ja dziś byłam w rossmanie i skusiłam się na testy [emoji33][emoji23]
Od wczoraj zalewa mnie śluz, a dziś mam jakieś mikro plamienia w śluzie
Byłam pewna że owu może dziś albo jutro a test mi taki wyszedł [emoji52][emoji19]

1488556161-aaaaaa.jpeg

Idę nadrabiać co popisałyście [emoji16][emoji33]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Gratulacje!!!

Mąż uważa że przesadzam, co bedzie to bedzie a mnie nosi ... najchętniej kupilabym 5 testów i robiła po kolei, ale kolejny zrobię chyba w poniedziałek. Może coś się wyjaśni. Do poniedziałku chyba zwariuję. Zacztnam się bardziej wsluchiwac w organizm i tu mnie zabaoli, tu mnie ukluje, biegam do kibelka i sprawdzam :( nie jak jakaś narwana... sorry że tak smęcę ale nawet nie mam komu się wygadać

Mi odkąd zaczęłam się starać to cykl mi się popierzył :/

Nie ma czego
To tylko test owu [emoji12][emoji16]

który ty masz kochana dc ? :)

Aaaaa nigdy nie robiłam więc nie wiem... aż mi głupio ... Życzę 2 kresek na też cię ciazowym!

Nic się nie stało [emoji16]
Może będziesz prorokiem [emoji12][emoji12]

Ja Tobie życzę dwóch tłustych kresek [emoji110][emoji110]

Mi odkąd zaczęłam się starać to cykl mi się popierzył :/

który ty masz kochana dc ? :)
10 dc Słońce

Po clo miałam owu w 12 dc
Więc może się jeszcze coś wykluje, o ile w ogóle owulka będzie [emoji12]

reklama

Ja prawie co miesiac mam objawy a tez nie zachodze. Niestety my kobiety za bardzo chcemy i za bardzo sie wsluchujemy.
Kiedys nam sie uda. Jak masz chec dolacz,my tu tez marudzimy ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry