• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No ja pamiętam jak dziewczyny , które się juz tula z dzieciaczkami starały sie razem ze mną i tak przykro było , ze one juz a ja jeszcze nie , a tu cud i ja sie będę tulic , potem wy sie będziecie tulic , ale mam nadzieje , ze będziemy tu czasem popisywac bo zzylam sie z Wami i dziennie nawet jak sie fatalnie czuje , wpadam tu czytać i chociaż napisać cześć [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t5d [emoji235]

No ja ma nadzieję że będziecie tu zaglądać brzuchatki, bo mnie to pewnie jeszcze troche zejdzie [emoji12][emoji23]

Trzymam kciuki byśmy wszystkie czekały jak najkrócej [emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania ja bede ostatnia[emoji106][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tego to akurat Kochana nawet najstarsi górale nie są w stanie przewidzieć [emoji12]

Ale na pewno na każdą z nas przyjdzie czas [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Carmen ja mam inne przeczucie co do tego. Mysle ze czeka Nas jakies leczenie- dlatego z jednej strony troche odwlekam lekarza bo boje sie tego co mogę uslyszec. Z drugiej strony dalismy jednak sobie rok na starania, ale co z tego jak ja juz pie*dolca dostaje ze pomimo seksu w okresie owulacji to i tak nie ma ciazy. Moj mnie uspokaja, mowi ze zajde bez problemu itp a mnie to jeszcze bardziej wku*wia. To jego luzackie podejscie.
Zaczelam juz 9cs. Zobaczymy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry