• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria ale z niej pinda [emoji35]
Mum ja ide w czwartek robic tsh, w lutym mialam 2,7. Kazala po miesiacu przyjsc zeby sprawdzic jak zadzialal euthyrox 50. A Ty ile bralas?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria ale z niej pinda [emoji35]
Mum ja ide w czwartek robic tsh, w lutym mialam 2,7. Kazala po miesiacu przyjsc zeby sprawdzic jak zadzialal euthyrox 50. A Ty ile bralas?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No to masz troche ,,lepsze" wyjsciowe. Ja mialam 3.4, a w ciazy mimo brania lekow skoczylo na 3.5. Od ponad miesiaca biore euthyrox 75.
To trzymam kciuki zeby u ciebie tez spadlo [emoji110][emoji110][emoji110] a kiedy reszta badan?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum dziękuję[emoji7]

Dziewczyny ja juz zlewam na to co ta kobiecina ma do mnie bo szkoda mi nerwow i czasu na nia.
Mojemu nawet nie wspominalam, aleee wku*wil mnie dzis ze az poleciala w jego kierunku puszka z ananasem! Co za jelop. Wtedy mu wykrzyczalam ze jest tak samo walniety jak jego mamusia[emoji23]
Pozniej mnie przeprosil. Ale dzis juz mam go gdzies.

Rene i jak?
Mun super ze spadlo[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria, ale z niej framuga [emoji34]

1489429984-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria sto lat! [emoji1] wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i oczywiście pięknego bobasa [emoji16]

Siemka wracam melduje sie ze zyje co tam u was probowalam nadrobic ale nie dalam rady. Czekam na @ powinna pojawic sie w czwartek odkad odpuscilam wszystkie leki to mam cykl 28 dni jak w zegarku tsh spada juz mam 1.8 wiec super. Piszcie co tam u was jestem taka ciekawa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry