• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny ja dziś umieram nad kibelkiem [emoji17]

Juz mi 3 osoby powiedziały ze zamiast grubnac w ciąży to ja chudne [emoji33] chyba cos ze mną nie tak ..

Ale cos w tym jest bo do spodni L się wbilam bez problemu [emoji52]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t2d [emoji235]

reklama

Juz mi 3 osoby powiedziały ze zamiast grubnac w ciąży to ja chudne [emoji33] chyba cos ze mną nie tak ..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
współczuje złego samopoczucia:( wiele kobiet chudnie na początku ciąży więc nie ma się chyba co przejmować.

Ja w sobotę dowiedziałam się o ciąży i od tamtej pory schudłam już 2 kg, ale to dlatego, że mam problemy z cukrem i muszę być na rygorystycznej diecie. Trochę mam problem z utrzymaniem dobrego cukru bo przed ciążą były inny normy a dla kobiet w ciąży są bardzo obniżone i mierzy się cukier co 1h a nie 2 co komplikuje sprawę. Nie wiem czy uda mi się to samodzielnie uregulować bo mam różne wyniki a naprawdę prawie nic nie mogę jeść. Już nie mówię o słodyczach, ale żadnych owoców a nawet chlebka żytniego na zakwasie, który sama piekę. Nie wiem co mam jeść. Teraz to najwięcej wpieprzam orzechów ziemnych i surową marchewkę bo po nich mam dobre wyniki, ale długo tak nie pociągne...Jem co 2h mało i wiecznie głodna jestem:(

Ja mam 18kg nadwagi to naszczęście jest z czego bezpiecznie tracić, ale ile można chudnąć w ciąży to ja nie wiem.

Współczuję , może imbir pomoże ?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen mi tez kawa teraz nie wchodzi. Kupilam sobie zbozowa i nawet niezle makuje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Noooo tragedia
To juz 3 czy 4 poranek jak ja pije i jest tragiczna

eoc973pftscitkc0.png

Hej Hej!
Ja mam dziś ochotę na ciasto jakieś, najlepiej biszkopt z pianką, szukam przepisu:)
Poprałam, posprzątałam, ugotowałam, mam jeszcze w planie umyć okna i przesadzić kwiatki:)
Bum współczuję mdłości:*
Rene wizyta już tuż tuż:*
Agnesis jakie ciacho robisz?
Carmen lepiej Ci?
Bananka o kutfa czy mi umknęło gdzieś to że jesteś w ciąży???
Arte, Dzoł, Mania, Wonde, Luśka co słychać?
Przyszłe mamuśki jak się czujecie?
Anula!!! Co u Ciebie?

Bum- współczuje jeszcze trochę i mdłości przejdą

Bananka- oj Ty tez bieda , marchewka i orzechy pewnie głodna chodzisz , moja siostra tez z nadwagą i schudła już w ciąży 8 kg

Rene- daj znacz będzie dobrze

Nuria - pracowity dzień masz dziś , ale ja tez skusiłam się na sprzątanie pokoju Nadii i teraz trochę brzuch boli ale kto wie może się coś tam ruszy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati już zaraz będzie Twój dzieciaczek na świecie:)
Fajnie urodzić na wiosnę, choć ja zawsze chciałam urodzić na Boże Narodzenie:) nie wiem czemu nawet:)

reklama
Witam się :)
U mnie spoko - w pon usg mamy - to będzie 9dc, troche szybko ale inaczej się nie dało bo my teraz mamy ranki a wizyty po południu zajęte tylko poniedziałek wolny mieli, zobaczymy co tam słychać w tych jajnikach. Zastrzyki znoszę dzielnie :P muszę eh. Ale nie wiem co to będzie z tym cyklem :/ mój chory nie wiadomo czy gorączki nie ma...coś czuje, że na marne się katuję :/ że też nie mogło go dopaść wcześniej jak i tak miałam zlew na cykl :/

Jutro weekend - rodzice jadą do Polski to będziemy sami :D tydzień czasu z chorym facetem eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry