• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen tylko gora to kolnierzyk i nie wiem czy tam da sie przerobic

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Jak.dobra krawcowa to cos wymysli [emoji6][emoji6]

Odstroj sie, co tesciowej mina zrzednie [emoji1][emoji1]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Nuria mi się podoba bez koronki, ale jeśli masz wizję to czemu nie ?! Dobra krawcowa pomoże i doradzi.

Ja dziś wypucowalam mieszkanie [emoji7] [emoji39]Narzeczony kazał mi leżeć i odpoczywać ze względu na ten "okres" który na okres nie wygląda bo na moje oko jest zbyt intensywny. Ale bym leżała i patrzała na ten syf ? O nie...
Teraz będę jeść makaron z truskawkami i z jogurtem. Mam ochotę jeszcze na chodnik jagodowy. ..

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nuria mi się podoba bez koronki, ale jeśli masz wizję to czemu nie ?! Dobra krawcowa pomoże i doradzi.

Ja dziś wypucowalam mieszkanie [emoji7] [emoji39]Narzeczony kazał mi leżeć i odpoczywać ze względu na ten "okres" który na okres nie wygląda bo na moje oko jest zbyt intensywny. Ale bym leżała i patrzała na ten syf ? O nie...
Teraz będę jeść makaron z truskawkami i z jogurtem. Mam ochotę jeszcze na chodnik jagodowy. ..

Sluchaj , a nie mozesz myknac na.izbe przyyjec ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Sluchaj , a nie mozesz myknac na.izbe przyyjec ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Nie bardzo.
1. Wiem jak do tego mogą podejść lekarze w weekend i zresztą boje się ze mi powiedzą ze nie wiem jak okres wygląda widocznie..
2. Narzeczony jutro do wtorku włącznie mi ucieka do domu rodzinnego bo musi tam kilka rzeczy załatwić a mamy psa.. a z nim wychodzić trzeba [emoji6]

Zobaczymy co będzie do wtorku moze pojade we wtorek jak sie nie uspokoi. Tez nie chce w razie co iść do szpitala na święta.

reklama
Nie no pewnie
Szpital na.święta to nie.bardzo.
Moze to wina dupastonu, co ???
Mam nadzieje ze Ci minie bo z takimi krwawieniami.nigdy nie.wiadomo.

Sluchaj a nie masz policystycznych jajnikow ?? Bo ja wlasnie mialam okres obfity, konczyl sie po 7 dniach i po tyg.na.nowo.wracal, niekiedy po 3-4 dniach......moze to po prostu te cholerne cysty ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry