reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen tylko gora to kolnierzyk i nie wiem czy tam da sie przerobic

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Jak.dobra krawcowa to cos wymysli [emoji6][emoji6]

Odstroj sie, co tesciowej mina zrzednie [emoji1][emoji1]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hejka
Co tam słychać kobietki?

Nuria piękna ta sukienka:-) ja góry bym nie ruszała, na dół ewentualnie ta koronka. Doświadczona krawcowa na pewno Ci coś doradzi.

Nuria mi się podoba bez koronki, ale jeśli masz wizję to czemu nie ?! Dobra krawcowa pomoże i doradzi.

Ja dziś wypucowalam mieszkanie [emoji7] [emoji39]Narzeczony kazał mi leżeć i odpoczywać ze względu na ten "okres" który na okres nie wygląda bo na moje oko jest zbyt intensywny. Ale bym leżała i patrzała na ten syf ? O nie...
Teraz będę jeść makaron z truskawkami i z jogurtem. Mam ochotę jeszcze na chodnik jagodowy. ..

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nuria mi się podoba bez koronki, ale jeśli masz wizję to czemu nie ?! Dobra krawcowa pomoże i doradzi.

Ja dziś wypucowalam mieszkanie [emoji7] [emoji39]Narzeczony kazał mi leżeć i odpoczywać ze względu na ten "okres" który na okres nie wygląda bo na moje oko jest zbyt intensywny. Ale bym leżała i patrzała na ten syf ? O nie...
Teraz będę jeść makaron z truskawkami i z jogurtem. Mam ochotę jeszcze na chodnik jagodowy. ..

Sluchaj , a nie mozesz myknac na.izbe przyyjec ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Sluchaj , a nie mozesz myknac na.izbe przyyjec ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Nie bardzo.
1. Wiem jak do tego mogą podejść lekarze w weekend i zresztą boje się ze mi powiedzą ze nie wiem jak okres wygląda widocznie..
2. Narzeczony jutro do wtorku włącznie mi ucieka do domu rodzinnego bo musi tam kilka rzeczy załatwić a mamy psa.. a z nim wychodzić trzeba [emoji6]

Zobaczymy co będzie do wtorku moze pojade we wtorek jak sie nie uspokoi. Tez nie chce w razie co iść do szpitala na święta.

reklama
Nie no pewnie
Szpital na.święta to nie.bardzo.
Moze to wina dupastonu, co ???
Mam nadzieje ze Ci minie bo z takimi krwawieniami.nigdy nie.wiadomo.

Sluchaj a nie masz policystycznych jajnikow ?? Bo ja wlasnie mialam okres obfity, konczyl sie po 7 dniach i po tyg.na.nowo.wracal, niekiedy po 3-4 dniach......moze to po prostu te cholerne cysty ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Do góry