Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi na szczęście podobają się na małych dzieciach takie neutralne kolorkiKruczyca przy pierwszym dziecku na początek to sporo kasy pojdzie na pewno , chociaz u mnie i przy drugim pojdzie bo ani wozka , lozeczka wszystko sprzedalam nawet ubranka sprzedalam bo same rozowe były a mam nadzieję , że drugi to chłopak będzie [emoji4]
Twoj K to jak ja , ja tak samo jak wiwcej kasy to potem na allegro przez 24godziny i co by tu kupic a kupie to choc i tak mi się nie przyda [emoji16]
No przydaje sie autko np w zime , sie nie marznie na przystanku [emoji4]
Jugo ha i tak ze dzisiaj termin zalatwiala a na jutro juz ma ten zabieg to szok , ze nfz tak szybko zadzialal [emoji4]
Oj bo się wyda i bedzie.. Widzę ze ktoś tu z doswiadczenia swojego mówi![]()
Kruczyca dokładnie ciągle coś a ja już siły nie mam a jakoś posprzatac przy tym t7rzeba , obiad zrobić buuu ...
Jeszcze ładna pogoda się robi a my mamy zakaz wychodzenia przez 5 dni z domu [emoji32]
Nooo 4 razy po 2 razy , 8 razy raz po raz o pól nocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz [emoji8][emoji123]
Nessi i jak tam taraas ogarnięty?
Lux ja tez wcinalam tylko lody , pączki i coca cola aaaa poczkow to z 5 dziennie potrafiłam jesc [emoji4]
karola chipsy a to słono na chłopaka a teraz jakies zachcianki są ? [emoji6]
Mała śpi chwila odpiczynku [emoji3]
Poddaje sie ten katar mnie wykonczy alergia za tydzien onkologia jak nic polozy mnie w szpitalu jestem wrakiem czlowieka jak nie zab to okres szpital jelitowka gardlo katar kolejne dni wyjete z zycia nawet nie mam glowy do forum wiec moze lepiej bedzie jak znikne musze bo zwariuje. Trzymam za was kciuki buzka pa.
Lusia nabieraj zdrowia , siły i wracaj [emoji8]
A co u Was dziewczyny wszystko ok jakie plany na weekend ? [emoji4]
Ponoć ma być ciepło [emoji274]