Carmen24l
Fanka BB :)
Super newsyByle teraz do następnej wizyty!
Nooo byle do następnej
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super newsyByle teraz do następnej wizyty!
Ślicznie wyglądałyścieCzesc dziewczynki nadrobilam Was i coooo piszecie o kebabach a my wczoraj na weselu bylismy i mowie do mojego M z godzine temu ,ze zjadlabym kebaba[emoji4]wiec tak to sie chyba skoncZy dzis[emoji3]
@caremen gratulacje[emoji5]
Dodaje fotki z wesela[emoji4]![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczynki nadrobilam Was i coooo piszecie o kebabach a my wczoraj na weselu bylismy i mowie do mojego M z godzine temu ,ze zjadlabym kebaba[emoji4]wiec tak to sie chyba skoncZy dzis[emoji3]
@caremen gratulacje[emoji5]
Dodaje fotki z wesela[emoji4]![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób jak ja za dzieciakaCarmen super ze z maluszkiem wszystko ok[emoji173][emoji173]
Funia ale z Ciebie laska fiu fiu[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Zastanawialam sie nad ta kiecka na slub ale niestety ona by na mnie wisiała, zero cyca u mnie[emoji53][emoji23] na Tobie super wyglada[emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wykarmisz ... ja mam 75 B szału ni ma ...a pokarmu miałam w ciul ..cycki 2 x się powiększyłyNessi mi skarpety nawet nie pomoga[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem czym ja kiedys dziecko wykarmie[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom