Carmen24l
Fanka BB :)
Każdy pozytywny aspekt ciąży jest dobry! zwłaszcza przy Twoich wymiotach![]()
Ahahha No racja
W końcu jakaś nagroda [emoji847][emoji847][emoji5][emoji7]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Każdy pozytywny aspekt ciąży jest dobry! zwłaszcza przy Twoich wymiotach![]()
A mi spuchły nogi. Czy to jest objaw zbliżającego się porodu? [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaahaha dobre a wiesz ze zastanawiam się nad tą pieluchą...Raczej zaawansowanej ciąży![]()
Co tak mało Cię na forum ostatnio ? W temacie bambusowych pieluch utknęłaś czy co ?![]()
Poczujesz ...kiedy do gina idziesz ? Weź te clo załatw ..
Kur**a , no mi już nie trzebaKur*a wysłać ci clo ? Puki jesZcze mam ważna receptę ...Anuli wyślę progesteron a tobie clo..
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Patrzyłam te babusy ale ja pieluszki materiałowe będę używać okazjonalnie ...zainwestuję w pampersyAaaaahaha dobre a wiesz ze zastanawiam się nad tą pieluchą...
Pogoda się zrobiła to korzystam puki mogę i np dzisiaj jechałam po małe zakupy, potem zawieźć działkowiczom bo rodzinka już na wsi siedzi. Potem przy okazji do teściowej, obiad, lekcje i tak leci. Wczoraj jechałam po wyniki gbs, muszę organizować sobie czas bo bym zwariowała.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kur**a , no mi już nie trzeba![]()
Nie ma tam jakiegoś innego endo ? Ja poszłam prywatnie, dałam 70 zł i miałam spokój. Pal dzwon kasę, czas mnie gonił bo ja stara baba ...Nessi do gina nie mam po co na razie isc. Z reszta moj gin to cymbal. Musze do endo, a tu znowu nie dostane sie na najblizszy miesiac bo chce do tej babki ktora jest chwalona przez znajonych a do niej juz miejsc nie ma. No i chce zrobic jeszcze pare badan. I czekam az moj w koncu zrobi badanie nasienia ale tez widze ze mu sie nie spiszy[emoji37] ja wiem ze dalam mu czas do slubu, tak sie umowilismy, aby nie wywierac presji na nim no ale wku*wia mnie to czekanie.
11 cykl staran za nami. No musi byc cos na rzeczy ze sie nie udaje[emoji53]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No jakbym tak klapła to już bym nie wstała. Skurcz mnie łapie przy powolnym siadaniu, staniu i gwałtownych ruchach. Np jak wstaje z kanapy albo się przekręcam. Boli okresowo ale inaczej - mocniej, bardziej mnie rozpiera w środku. Jakby zaparcie ale byłam już się wypróżnić dzisiaj więc to nie to.Arte aby sprawdzić ból owulacyjny należy " klapnąć" tyłkiem na twarde krzesło jeśli wtedy poczujesz ból okolicy podbrzusza to jest to właśnie ból owulacyjny.